اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿
عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین
خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍 ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍