2777
2789

دوستام از وقتی ازدواج کردن دیگ یه پیامم نمیدن سلام بدن یا حال بپرسن😐حتی بیرونم نمیان ۴ ۵ تاشون ابنطوری شدن منم ازدواج کردم با یکی از دوستای مجردم هر هفته بیرون میریم ی دوری میزنیم ولی اونروز داشت میگفت کاش تعدادمون بیشتر بود ولی هیچگس بامون هیچجا نمیاد دوستای زیاد داشتن خیلی خوبه دوستایی که خوب ووواقعی باشن

🫂🙂سردرگم در هیاهو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی بستگی به اصالت آدم دارهدوستم اصلا اینجوری نیسمیگه مگه چیکار کردم یه ازدواج بوده دیگهفوق‌العاد ...

راست میگه واقعا چه چیزی عوض میشه که اینقد بی محلی میکنن😐من چند بار مثلا پست فرستادم براشون هیچ جوابی ندادن😑😐

🫂🙂سردرگم در هیاهو

میدونی بستگی به اصالت آدم دارهدوستم اصلا اینجوری نیسمیگه مگه چیکار کردم یه ازدواج بوده دیگهفوق‌العاد ...

معنی اصالت بیرون رفتن با دوست و رفیق نیست 

چه ربطی به اصالت داره آخه 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

دلیل بقیه دوستاتو نمیدونم.من خودم متاهل شدم و یکی از دوستام مجرده دیگ باهم مثل زمان مجردی در ارتباط نیستیم.چون به یه سری چیزا توی زندگی متاهلی فکرم مشغوله.اگ دیدمش و درباره زندگی متاهلی خواست سوالی بپرسه دوسندارم درموردش صحبت کنم.پس سعی میکنم بیرون نرم.دیگ حرف و فکرامون متفاوت شده 

معنی اصالت بیرون رفتن با دوست و رفیق نیست چه ربطی به اصالت داره آخه

ادم اصیل خودشو نمیگیره

ولی تازه به دوران رسیده خودشو میگیره و نگاه از بالا به پایین داره به دیگران

معجزه کن صبر مرا 

وقتی ازدواج میکنی کلا شرایطت با مجردی فرق داره خودم شاغلم و کارای خونه هم هست دوستمم شاغله اینه که هرکی مشغول زندگیشه سالی ۲یا۳بار همو میبینیم نمیشه انتظار داشت 

دلیل بقیه دوستاتو نمیدونم.من خودم متاهل شدم و یکی از دوستام مجرده دیگ باهم مثل زمان مجردی در ارتباط ...

نمیدونم ولی متاهلی با مجردی فرقی ب نظرم نداره اگر بحای همه دوستاتو بزاری کنار فقط چون متاهل شدی یوقتایی. ک به دوست احتیاج داری میبینی خیلی تنهایی وقتی دوستای خوبی داشتی به نظرم باید کنار هم بمونین

🫂🙂سردرگم در هیاهو

وقتی ازدواج میکنی کلا شرایطت با مجردی فرق داره خودم شاغلم و کارای خونه هم هست دوستمم شاغله اینه که ه ...

اینایی ک من دیدم این شرایطو ندارن بعد مگ یه پیام رو جواب دادن چقدر زمان میبره؟ اصلا برام منطقی نیسا 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

معنی اصالت بیرون رفتن با دوست و رفیق نیست چه ربطی به اصالت داره آخه

بیرون رفتن هیچی جواب پیام دادن منم متاهلم بخدا بیکارم نیستم ولی یه جواب پیام دادن چقدر از من زمان میگیره؟ که من سین کنم جوابم ندم حتی 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

اینایی ک من دیدم این شرایطو ندارن بعد مگ یه پیام رو جواب دادن چقدر زمان میبره؟ اصلا برام منطقی نیسا

حالا پیام دادن وقت زیادی نمیگیره از آدم من بادوستم با پیام درارتباطم ولی بیرون رفتن خیلی کمه

حالا پیام دادن وقت زیادی نمیگیره از آدم من بادوستم با پیام درارتباطم ولی بیرون رفتن خیلی کمه

واس من پیامم جواب نمیدن بیرون هیچی اصلا من خودم میدونم ادم نمیرسه همش بیرون باشه من از این ناراحتم که اصلا یجور خیلی بدی عوض شدن

🫂🙂سردرگم در هیاهو

ادم اصیل خودشو نمیگیرهولی تازه به دوران رسیده خودشو میگیره و نگاه از بالا به پایین داره به دیگران

این رفتارا هیچ ربطی به اصالت و ازدواج و ... ندارن 

یه آدم بدون ازدواج هم می‌تونه از این رفتارا داشته باشه 

به علاوه یه زن متاهل هزار تا دغدغه و کار و دل مشغولی داره 

دیگه یه دختر مجرد نیست که ته کار و دغدغش درس خوندنه و کلی وقت آزاد داره اصلا قابل مقایسه نیستن زندگیشون 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️