2777
2789
من ۸ سال پیش باردار بودم... یادمه انموقعا اغلب بجای آب شیر میخوردم.... ۳ ماه آخر هم اصلا برنج و ما ...

کوچولوتون بدنیا اومد از لحاظ جسمی چطور بود 

خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من غذا طبق معمول میخورم.حتی شاید کمتر ازقبل

شیر هرشب میخورم۱لیوان

میوه هم در حد ۴تا در روز

گردو صبح ها

بیسکوییت فراوون

پســــــــــری دارم شـــــ👑ـاه نداره☺     صورتی داره مـــــ🌙ـاه نداره 😉
یعنی چی روزی ۵ وعده میوه مصرف کنیم 

بفاصله یکی دو ساعت یه بار یه دونه میوه, کلم, کاهو, سبزی, هرچی دم دست بود بین فواصل غذایی بخور

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
من غذا طبق معمول میخورم.حتی شاید کمتر ازقبل شیر هرشب میخورم۱لیوان میوه هم در حد ۴تا در روز گردو ص ...

معدتون اذیت نمیشه؟ من شیر که میخورم حالم بدتر میشه. در کل حالم که بد هست

خدایا شکرت 
نه عزیزم فعلا هیچ علائمی ندارم، فردا میرم دکتر ببینم تغییری کردم یا نه

ای جانم بسلامتی انشالله زایمان خوبی داشته باشین و نی نی نازتون و بغل بگیرین

خدایا شکرت 

من هفته ۲۱ هستم ...تا هفته ۱۵ که کلا تهوع بود و کاهش وزن‌چیز درست حسابی نخوردم ...اما الان صبحانه یکم شیر بدون لاکتوز +یه قاشق عسل +یکم کرنفلکس چند تا دونه توت فرنگی و یه دونه موز توش خرد میکنم به عنوان صبحانه میخورم ....تا ۴ سر کارم چیزی نمیخورم میام خونه اگر غذا باشه که یه چیزی میخورم مثلا یکم برنج و خورشت یا ....برای شام سالاد درست میکنم که توش ذرت و لوبیا قرمز و سبزیجات و زیتون و قارچ میریزم....میوه هم کلا بد میخورم تو بارداری به خاطر رفلاکس در حد توت فرنگی و بلوبری 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
معدتون اذیت نمیشه؟ من شیر که میخورم حالم بدتر میشه. در کل حالم که بد هست

ن خداروشکر

شیرم خیلی دوس دارم

روزی ۲کاسه هم ماست میخورم همراه غذا

ولی میدونم ک مصرف سبزیجاتم کمه اصلا صفره

فقط میوه میخورم

پســــــــــری دارم شـــــ👑ـاه نداره☺     صورتی داره مـــــ🌙ـاه نداره 😉