2777
2789
عنوان

نامه به حرم حضرت عباس بیاااااااین😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 41 پست
میشه لطفا هر وقت رفتید برای شفای جسمی و روحی من بخصوص شفای پاهام دعا کنید🙏🌹الهام

عزیزم خدا شفات بده 

برات حمد میخونم

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

عزیزم خدا شفات بده برات حمد میخونم

ممنون عزیزم. من براتون خوندم❤

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به سعادتتوناز ما انقد دوره که حتی یه مسجد هم به اسمش نزدیکمون نیست

می‌دونی شهر ما حسینی و ابوالفضلی هست 

الان مسجد محله ما به نام حضرت ابوالفضله 

هر جا شهر مون بری یه تابلو یا یه مسجد ودو سه تا هم سقا خونه داره 

تازه یه خونه هم مختص حضرت ابوالفضله چون اونجا صدو پنجاه سال پیش یه معجزه شده و الان کلاهر روز اونجا نذرو روضه خوانی هست و مردم برای سلام دادن به آقا به اونجا می رن

تا وقتی حاجت بگیرید باید بخونیدهر روزم استغفار بگید من استغفار میگفتم ولی نمیشمردمنه موسیقی نباید گو ...

هیچ موسیقی ای؟

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

می‌دونی شهر ما حسینی و ابوالفضلی هست الان مسجد محله ما به نام حضرت ابوالفضله هر جا شهر مون بری یه تا ...

چه خوب

دلم ازشون شکسته خیلی

میشه شما دعا کنین برام؟شاید صدای شما رو شنیدن

اگه لایق باشم چشم حتما دعاتون می کنم

ممنون عزیزم🌹

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
امام حسین خیلی کریمه ولی من حتی تلویزیون هم‌ندیدم

اهنگ گوش ندادن واقعا عجیبه برام

اخه من تفریح دیگه ای نداره

زمانش چقد میشد تقریبا؟