2777
2789
عنوان

نامه به حرم حضرت عباس بیاااااااین😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 41 پست
منم نامه نوشتم جوابمو نداد حاجتمو نداد به صلاحمم بود واقعا دیگه نمینویسم ایمانمو از دست دادم

من قبلا حاجت گرفتم ولی این بار خیلی درمانده تر بودم جوابمو ندادن

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزدلمتو خوبی؟

خواهش میکنم عزیزم 

ممنون شکر خدا خوبم 

دادگاه چیشد؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
برای حاجت محاله وقتی هیچ جوره حاجت نمیگیری باید چله حق شناس بخونی با مراقبه و نمازاول وقت و استغفار

عزیزم الان دلم شکسته ازشون حس میکنم قبول نمیکنن دعا هامو

مراقبه چجوری؟
میشه توضیح بدین

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

هععییی 😞😥

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

تو شهر ما یه سقاخونه حضرت ابوالفضل هست هروقت حاجتی داشته باشیم می ریم اونجا دست رد نمی زنه خیلی آقاس ...

میشه لطفا هر وقت رفتید برای شفای جسمی و روحی من بخصوص شفای پاهام دعا کنید🙏🌹الهام

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
تو شهر ما یه سقاخونه حضرت ابوالفضل هست هروقت حاجتی داشته باشیم می ریم اونجا دست رد نمی زنه خیلی آقاس ...

خوش به سعادتتون

از ما انقد دوره که حتی یه مسجد هم به اسمش نزدیکمون نیست

خواهش میکنم عزیزم ممنون شکر خدا خوبم دادگاه چیشد؟

خداروشکر عزیزم

هنوز هیچی،درخواست دادن که قاضی عوض شه هنوز هیچی نشده

خداروشکر عزیزمهنوز هیچی،درخواست دادن که قاضی عوض شه هنوز هیچی نشده

توکل به خدا 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
توکل به خدا

کاش حق رو به حق دار برسونه

دو بار حق مظلوم رو ضایع نکنه😔

عزیزم الان دلم شکسته ازشون حس میکنم قبول نمیکنن دعا هامومراقبه چجوری؟میشه توضیح بدین

کلا نباید کاری به کار کسی داشته باشی .تهمت .غیبت .موسیقی .حجاب همش باید رعایت بشه 

من یه بار گفتم کی می‌ره این همه راه رو.چرا اینقدر سخت

ولی به روزی افتادم که خوندم چون از هیچی جواب نمی گرفتم شیطون هم‌ ولم نمی‌کرد هی می‌گفت ببین هیچکی تو رو دوست نداره ائمه هم جواب نمیدن پر از شک و تردید بودم ولی خوندم ومعجزه شدو تمام

به هر دری زده بودم عریضه زیارت چله نشستن

مشکلت رو واگذار کن به امام حسین بگو هر طوری که صلاحه‌ درستش کنید

البته نماز شب هم اگه ادامه دار بخونید حاجت میده

من ده سال پیش حاجت گرفتم سر روضه علی اصغراونجا خیلی گریه کردم و باب الحوائج رو صدا زدم از باب الحوائ ...

خوشا به سعادتتون عزیزم

من امروز انقد گریه کردم و ازشون به پدرشون شکایت کردم😔

کلا نباید کاری به کار کسی داشته باشی .تهمت .غیبت .موسیقی .حجاب همش باید رعایت بشه من یه بار گفتم کی ...

چقد طول میکشه خوندن زیارت عاشورا و استغفار؟
موسیقی هم نباید گوش کنیم؟