2777
2789
عنوان

تبیه بدنی پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 93 پست
کسی که از ابتدا توی ی شرایط بدی باشه و شرایط خوب رو نچشیده باشه فک میکنه همش همینه. شرایط بهتر رو چو ...

یعنی اصلاح نمیشه؟ممکنه جریان طلاق که جدی شد به خودش بیاد چون یجورایی از من مطمینه که دوسش دارم و راضی به طلاق نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام ناامیدت كنم 

اما ب نظر من تربیت كودكی برا ی فرد كه كامل شده غیر قابل تغییره 

داریم دور و برمون 

تغییر هم كنن برا ی مدت كوتاهه

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
یعنی اصلاح نمیشه؟ممکنه جریان طلاق که جدی شد به خودش بیاد چون یجورایی از من مطمینه که دوسش دارم و راض ...

منکه چشمم آب نمیخوره. 

صادقانه بد باش اما ادای آدمای خوب رو درنیار 
نمیخوام ناامیدت كنم  اما ب نظر من تربیت كودكی برا ی فرد كه كامل شده غیر قابل تغییره  دار ...

یعنی من اول جوونی بشم مطلقه چون یه مادر پدری صلاحیت تربیت بچه رو نداشتن 😐😐😐😐

زنداداش دوستم از كودكی كتك میخورده

الان بچه هاشو همونطوری میزنهً

از موها بچه میگیره میكوبه ب دیوار

واقعا درد اوره

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
اقا هستین؟بنظرتون چرا وقتی انقدر بش بدی کردن بازم وابستگی شدیدی داره به مامان باباش

وقتی کسی زیاد تحقیر بشه مخصوصا تو بچگی و از طرف کسانی که در واقع حکم خدا رو برای اون بچه دارند اون بچه به شدت نیازمند به تایید گرفتن از پدرو مادرش میشه مطمئنا درونش خیلی رنج میبره از پدرش ولی اینقدر سرکوبش کردن که ناخوداگاه سعی در جلب رضایت شون داره

باورت میشه هی میاد شرایط درست کنه مهربون میشه تا سرکاره خوبه تا میره خونه شروع میشه دعواهاش فحشاش ته ...

خوب مشخصه داره هدایت میشه...اگر واقعا زندگیتو دوست داری تلاش کن واسش،بجنگ،صبور باش،یکماه دوماه سه ماه هرچی شد،یه برهه زمانی واسه خودت در نظر بگیر

مثلا شش ماه،تو این شش ماه سیاست بخرج بده،آروم باهاش صحبت کن،بهانه دستش نده،محبت کن،تو س ک س بهش برس اونجور که دوست داره،تو خوردن،تو پوشش،مهربون شو

البته باید بشدت صبور باشی،زمان میبره تا این رفتارا تاثیر خودشو بزاره

به خونواده ش احترام بزار،بهانه نده دستشون،دعوتشون کن،درددل کن باشون یه کاری کن که بهت اعتماد کنن...سنگ که نیستن،باید قلقشونو پیدا کنی....حیفه زندگیت از هم بپاشه،حداقل تلاشتو کن که اگرم نشد سربلند باشیو بیگی من تلاشمو کردم

حتما بارها شکست میخوری،تحقیر میشی،متهم میشی...شما فقط سکوت کن

هر روز واسش یه متن عاشقانه بفرست،یا بچسبون به آینه...یا حتی حدیث در رابطه با زن و شوهر....

خلاصه اینکه راهت سخته اما غیر منکن نیست عزیزم

یعنی من اول جوونی بشم مطلقه چون یه مادر پدری صلاحیت تربیت بچه رو نداشتن 😐😐😐😐

خب ببرش مشاوره 

من برا بچتون نگرانم

فك میكنی همه ی ما اخلاقای بدمون از كجاست؟ از پدرامون،و پدرامون از پدراشون 

خب همینا باعث جدائی ها،دعواهای خیابونی و.....ایناس

طلاق گرفتی؟؟؟باز برگشتی بهش؟؟چندوقت بعدش؟؟

یکسال بعدش باهم گاهی در ارتباط بودیم دوراز چشم خانواده ها چون سنگ مینداختن جلو پامون رفتیم تو خونمون که در حال ساخت بود و گفتیم تو این شرایط میمونیم تا ساخته شه و جهاز بیارم چقدر پدر مادرم گریه کردن که نکن نرو نچمن گوش ندادم چون عاشق شوهرم بودم و هیچکس تو زندگیم 

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
وقتی کسی زیاد تحقیر بشه مخصوصا تو بچگی و از طرف کسانی که در واقع حکم خدا رو برای اون بچه دارند اون ب ...

باورت میشه حتی یه جا چاقو داره که شاهکاره پدرشه

ولی همیشه میگه بابام خیییلیییی مردههههههه مرد

وااااای چه بی رحم😳😳😳

اره 

ببین تا اینجا هم فكر كن 

حتما برو مشاور

باورت میشه حتی یه جا چاقو داره که شاهکاره پدرشه ولی همیشه میگه بابام خیییلیییی مردههههههه مرد

ببین مردی رو تو چی میبینه! 

ینی ناراحت نیس از كاری ك باهاش شده