2777
2789
عنوان

تبیه بدنی پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 93 پست
هیچی غیرممکن نیست گلم ایکاش از قاضی پرونده تون جوری که شوهرتون متوجه نشه بخواین که چند جلسه مشاوره ...

عزیزم کارهنوز به دادگاه نکشیده من هنوز مهریمو اجرا نذاشتم اونم درخواست طلاق نداده

هی میگه تو برو بذار اجرا

اگر بترسه اره اصلاح میشه 

بابای منم دست بزن خیلی داشت خیلی زیاد سر موضوعات کوچیک میزد 

الان دیگه نمیزنه هی ته دل این خانمو خالی نکنید که اصلاح نمیشه کسی که زندگیش براش مهم باشه اصلاح میشه 

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بترسه اره اصلاح میشه  بابای منم دست بزن خیلی داشت خیلی زیاد سر موضوعات کوچیک میزد  ا ...

فرفری حس میکنم واسش مهم نیست چون به عنوان یه مرد تلاش که نمیکنه هیچ هی سنگ میندازه شرط میذاره باید با مامانم ال کنی با خواهرم بل کنی تا بخوامت

الهیییی عزیزم میشه به تاپیکام سربزنی ببین شرایطتت به حادی مال من بوده؟؟و فک میکنی شوهر من تهدید الک ...

ببین منم تو عقد تا تکون  میهوردم شوهرم میگفت برو خونه بابات برو طلاقتو بگیر فک میکرد نمیتونم اما وقتی اقدام کردم سست شد به دستو پام افتاد اما من گفتم الا و بلا طلاق

شرایط من از شما بدتر بود شوهرم بهم مدام خیانت میکرد منو میزد خانوادش اذیتم میکردن حتی تو عقد یکسال نزاشت خانوادمو ببینم همه رو تحمل کردم با این حال تکون میخوردم میگفت طلاق منم گرفتم..الان خیلی ادم شده

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
الهیییی عزیزم میشه به تاپیکام سربزنی ببین شرایطتت به حادی مال من بوده؟؟و فک میکنی شوهر من تهدید الک ...

عزیزم خودتو قربانی نکن

اینکه اینجوری بزرگ شده دلیل نمیشه تو تاوان بدی

خدایا راهی نمیبینم😭کمکم کن
عزیزم کارهنوز به دادگاه نکشیده من هنوز مهریمو اجرا نذاشتم اونم درخواست طلاق نداده هی میگه تو برو بذ ...

خوب شاید اون بنده خدا هم راضی به طلاق نیست

ازش بخواه به حرمت این مدتی کهزن و شوهر بودین چند جلسه باهم مشاوره برین

فرفری حس میکنم واسش مهم نیست چون به عنوان یه مرد تلاش که نمیکنه هیچ هی سنگ میندازه شرط میذاره باید ب ...

چی بگم والا مگه میشه مرد واسش زندگیش مهم نباشه یا پای یه زن دیگه وسطه یا پای غرورش ...

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍
اگر بترسه اره اصلاح میشه  بابای منم دست بزن خیلی داشت خیلی زیاد سر موضوعات کوچیک میزد  ا ...

شوهرش گفته مهرتو نمیدم برو طلاق بگیر

این آدم درست میشه؟

خدایا راهی نمیبینم😭کمکم کن
خوب شاید اون بنده خدا هم راضی به طلاق نیست ازش بخواه به حرمت این مدتی کهزن و شوهر بودین چند جلسه با ...

باورت میشه هی میاد شرایط درست کنه مهربون میشه تا سرکاره خوبه تا میره خونه شروع میشه دعواهاش فحشاش تهمتاش اصلا یکی دیگه میشه😳😳

متوجه نمیشم کامل بگین به عنوان یه مرد بگین جریان چیه

کسی که از ابتدا توی ی شرایط بدی باشه و شرایط خوب رو نچشیده باشه فک میکنه همش همینه. شرایط بهتر رو چون تجربه نکرده اصن نمیدونه چی هس. و وقتی هم بزرگ شده در پی بهبود شرایط نرفته. نمیدونم چجوری بگم اخه

صادقانه بد باش اما ادای آدمای خوب رو درنیار