2777
2789
عنوان

تبیه بدنی پدرشوهر

988 بازدید | 93 پست

پدرشوهرم ازبچگی تا19سالگی روی شوهرم دست بلندمیکرده وحتی جلوی من شخصیتشوخردمیکنه

حس میکنم همین رفتارپدرش باعث شده الان روی من دست بلندمیکنه فحش میده وعقده های این چندسال سرمن خالی میکنه.بعضی وقتادلم واسش میسوزه میگم دست خودش نیست.جالبه باوجودایناپدرمادرش خدان واسش.

تاپیک قبلی راجب خصوصیات منفیش گفتم که هرکدوم واسه طلاق دلیل خوبیه ولی نمیدونم چرا گاهی یادم به خوبی هاش میفته ودلتنگش میشم.

بنظرتون اونم دلتنگ من میشه؟

الان که حرف طلاق زده شده بنظرتون ممکنه به خودش بیادوتغییرکنه.

اقایون سایت اگه هستین راهنمایی بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من حتی اگرم جواب بده برا یک باره برا بار دوم به زبون بیاریش دیگه جواب نمیده

تعجبم ازاینه خیلی راحت میگه جداشو درصورتی که مهربده هم نیست.

اما میدونم ازنظر روحی خیلی داغونش کردن هم کتک خورده هم بچگی نکرده مدام تحت کنترل شدید بوده هیچوقت باهمسناش نذاشتن باشه ازبچگی بردنش سر کار

یوقتا میگم این اسیب دیدس دست خودش نیست

ببین عزیزم منو شوهرمم تا پای طلاق رفتیم و طلاق هم گرفتیم تو عقد البته دوسال تو عقد بودیم شوهرم دست بزن داشت جدا شدیم یکسال  بعدش اشتی کردیم به خانواده هامون چیزی نگفتیم خودمون اشتی کردیم چون عاشق هم بودیم و خیلیا باعث طلاقمون شدن الانم بعد سه سال زندگیه خوبی داریم  خیلی شوهرم عوض شده و خوب تر شده البته دست بزنشو داره اما کمتر واصلاذسمت خانوادش نمیره

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
خب معلومه شما بیشتر اصرار به موندن دارین,,, بی شک شوهرتم فهمیده هرکاری کنه نمیری واسه همین اصلاح بشو ...

درسته ولی اینبار خیلی جدی میخوام اجرا بذارم فقط میخوام ببینم چرا انقدر ازخداشه و واسش مهم نیست طلاق

ببین عزیزم منو شوهرمم تا پای طلاق رفتیم و طلاق هم گرفتیم تو عقد البته دوسال تو عقد بودیم شوهرم دست ب ...

الهیییی

عزیزم میشه به تاپیکام سربزنی ببین شرایطتت به حادی مال من بوده؟؟و فک میکنی شوهر من تهدید الکی میکنه با نه مسمم به جدایی

هیچی غیرممکن نیست گلم

ایکاش از قاضی پرونده تون جوری که شوهرتون متوجه نشه بخواین که چند جلسه مشاوره اجباری بفرستتتون

من آدم میشناسم که زنشو باید از زیر دستو پا میکشیدن بیرون

تازه معتادم بود،البته ازین معتادای روپا و پولدار

اما الآن دین و ایمونش زنشه،میمیره واسش

نمیدونم اون زن چه سیاستیو به کار گرفته ولی هرچی بود مردش ازین رو به اون رو شد