2777
2789
عنوان

موضوع اینستاگرامه

107 بازدید | 17 پست

سلام خانما کیا اینستا دارن ایا راضین من چند وقتی هست خیلی بهش عادت کردم البته نه ک از کار زندگیم بمونم و اینقدر بسته اینترنتمو میخوره که حد نداره حالا پاکش کردم ولی دوست دارم دوباره نصب کنم چیککککار کنم ؟

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چند وقتی نصب کردم از کار و زندگی افتاده بودم حذفش کردم راحت شدم 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

خوب واسه خودت تایم بذار هر چیزی از حد بگذره بده

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
خوب كردي پاكش كردي ، كلا شبكه هاي مجازي جز دردسر هيچي ندارم 

اره واقعا ادم فقط تو اینستاگرام یه چیزایی میبینه حرص میخوره

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

[QUOTE=53871732]منم چند وقتی نصب کردم از کار و زندگی افتاده بودم حذفش کردم راحت شدم [/QUOTمنم همینکارو کردم الان

من دارم خیلی میرفتم الان ترکش کردم خیلی وقتمو میگرفت😆

خوب کاری کردم مخصوصا ما ک بارداریم واسمون ضرر داره اینقدر تو گوشی باشیم