2777
2789
عنوان

اونایی که لنز میزارن بیان لطفا

32 بازدید | 3 پست

ارایشگر برای میکاپ بهم گفته لنز بخر .

حالا در کنار لنز باید قطره ای  چیزی بخرم؟؟؟ یا خودشون دارن و برام میزنن؟

و اینکه من دوشب مراسم دارم یه لنز رو میتونم دوبار بزارم؟

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

اره میشه ولی ببین سالنیا لنز دارن خودشون بهت لنز میفروشن برای فروش خودش کفته نخر فکرکنم، باز بپرس ازش و اگه گفت اره فروشیه قبلش برو خودت رنگ دلخواهتو از مغازه بخر

و اره میشه  دوشب گذاشت

اره میشه ولی ببین سالنیا لنز دارن خودشون بهت لنز میفروشن برای فروش خودش کفته نخر فکرکنم، باز بپرس از ...

نه بهم گفت که از بیرون بخر . 

برای همین گفتم که باید چیز دیگه ای هم بخرم یا همین کافیه 

تاحالا هم لنز نذاشتم میترسم چشمام بسوزه . خیلیم دوست دارم امتحان کنم لنز رو

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بهم گفت که از بیرون بخر . برای همین گفتم که باید چیز دیگه ای هم بخرم یا همین کافیه تاحالا هم لنز ...

بگیر قبل مراسم بزار چندروز قبل ک عادت کنه چشمت شایدم اصلا راحت نباشی بستگی داره 

اگر گرون خریدی بعدها مایع لنز هم بگیر ک بریزی توش خشک نشه و جای لنزم بگیر اگر خودش تو بسته بندی پلاستیکی بود