2821
2789

بچه ها من واقعا نمیتونم پس انداز کنم   شما چ راهی بلدین ؟ 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ماهی چقدر درآمد داری ؟

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

ماهی چقدر درآمد داری ؟

۱۸   اما شوهرم اصلا پول نمیده   همه خرجام با خودمه 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

قرعه خونگی داریم با اقوام اول ماه مجبورم قسطشو بدم درمیاد طلا میخرم

مثلا چقدری مینویسی؟  کم ک اصلا فایده نداره ب قسط دادنش نمیارزه

۱۸ اما شوهرم اصلا پول نمیده همه خرجام با خودمه

هر موقع حقوق گرفتی ۵ تومن رو واریز کن 

به یه حساب دیگه فکر کن اصلا نداریش 

بقیه رو خرج کن از زندگیت لذت ببر

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

من پول یارانه رو میدم قرعه خانگی مجبورم که ازخرجم کم کنم پرداخت کن 

یه کارتم دارم پنجاه صد هرچی دم دستم اضاف اومد انتقال میدم  بعدکه قرعم دراومد  طلای بی اجرت میگیرم

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹

هر موقع حقوق گرفتی ۵ تومن رو واریز کن به یه حساب دیگه فکر کن اصلا نداریش بقیه رو خرج کن از زندگیت لذ ...

میکنم اینکارو   اما مشکل من اینجاست که میرم دوباره برمیدارم از اون حساب 🤣  سر چیزای چرت و پرت    خرید آنلاین بیچارم کرده 

یه کارت جدا بزار یا برو تو حسابهای صندوق سرمایه گذاری بانکها حساب باز کن. هر ماه همون اول ماه یکم پو ...

حساب صندوق سرمایه گذاری چیه ؟ کدوم بانک ؟ 

حساب صندوق سرمایه گذاری چیه ؟ کدوم بانک ؟

خیلی از بانکها دارن. من خودم توی صندوق مشترک کارافرین حساب دارم. هر وقت بخام اینترنتی پول میریزم. هر ماه یه مقدارم سود میده. ولی بخای برداشت کنی یکی دو روز میکشه تا بهت پول رو پس بده.برای همینم دم دستت نیست که بخای الکی خرجش کنی. همه کاراشم اینترنتیه‌ هم واریز هم برداشت پول. فقط یبار باید بری بازکنی حسابشو

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792