2777
2789
عنوان

چه چیزایی رو به دخترم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور میکنی من ۱۷ سالگی سال یازدهم از کتاب زیست یازدهم فهمیدم ؟اونم نفهمیدم دوستام بهم گفتن😑بنظرم خو ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 من خنگ فکر میکردم یه زن و شوهر که ازدواج میکنن خدا یهو همینجوری بهشون بچه میده😐😶

این دو کتاب را برای نوجوان ها بخرید:

کتاب تربیت جنسی نوجوانان؛ کتاب پسران

کتاب تربیت جنسی نوجوانان؛ کتاب دختران

هر دو هم نویسنده مژگان کلهر

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
از ۶ سالگی خیرکانادا از ۱۰ سالگی تفاوت های بدنی رو شروع میکنن و هر سال بازتر میکنن مسائل رومن شدیدا ...

ده سالگی مناسبه 

منم تو چندتا مقاله خونده بودم از ۹ سالگی کم کم یسری چیزا رو باید شروع کرد به گفتن

اسی از همون مشاورا باید بپرسی

این سایت فقط اسمش برای مادرانه

ولی هیچ نظر منطقی راجب این موضوعات داده نمیشه

طرف صرفا چون بچه داره فکر می‌کنه حرفش درسته

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اولش با یه مشاور مطرح بکن

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اسی از همون مشاورا باید بپرسیاین سایت فقط اسمش برای مادرانهولی هیچ نظر منطقی راجب این موضوعات داده ن ...

بله حف با شماست 

متاسفانه اینجا فقط بحث های مادرشوهر و خواهرشوهر خیلی طرفدار داره

بله درستهولی ما باید بچه هامون رو به روش ایران بزرگ کنیم بچه های ما قراره اینجا بزرگ شن همونطور که م ...

⭕️ صعود تجاوز به کودکان سوئدی

🔻 میزان تجاوز جنسی به دختران زیر ۱۵ سال در سوئد در سال ۲۰۲۲ در قیاس با سال ۲۰۱۳ حدود ۶۶ درصد رشد کرده است.

🔻 بررسی سلامت عمومی در سال ۲۰۲۱ نشان داد که از هر سه زن جوان در استکهلم، پایتخت سوئد یک نفر مورد آزار جنسی قرار گرفته است.

🔹 درصد جرایم تجاوز جنسی گزارش شده در سال ۲۰۲۲ در سوئد مربوط به تجاوز جنسی به کودکان بوده است که سهم دختران کودک و خردسال از این آمار ۹۲ درصد بوده است.

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

دوستان عزیز لطفا درمورد اینکه بگم یا نگم بحث نکنید من با چندتا مشاور صحبت کردم تحقیق کردم برای دختر ...

بنظر من اول ازش بپرس ک چقدر میدونه و چیا میدونه البته اگه باهات احساس راحتی کنه اینارو جواب میده

بعدشم کم کم شروع کن ب گفتن اینکه چطوری از خودش دفاع کنه و از اینجور صحبتا

بله حف با شماست متاسفانه اینجا فقط بحث های مادرشوهر و خواهرشوهر خیلی طرفدار داره

من بخاطر یک پسرچهار ساله با مشاور های زیادی ارتباط دارم چه حضوری چه مجازی

بیشتر حرفای کاربرا درست نیست در اینجور موارد

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 من خنگ فکر میکردم یه زن و شوهر که ازدواج میکنن خدا یهو همینجوری بهشون بچه میده😐😶

پیش دانشگاهی بودیم دوستم میگفت مامانم ب خواهرم ک عقده گفته از پشت نزدیکی نکنید 

میگفت من فک کردم منظورش اینه باسناتونو ب هم نزنید😁

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.