sanaz5538 مدیر عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 431 عنوان چه چیزایی رو به دخترم بگم | مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 86 پست خانوما من دوتا دختر ۱۶و ۱۲ ساله دارمدر مورد رابطه جنسی و اینا چه چیزایی لازمه بهش بگم مخصوصا بزرگهدوست دارم کاملا آگاه باشه و براش عادی بشه که مثل یسری نوجوان ها به راه بد کشیده نشه 1404/03/06 | 18:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
worainbow عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4075 حالا شما که جز بچه های الانیبهتر میفهمیچجوری بگم بش ۱۴ سالگی صد در صد متوجه میشه بره راهنمایی هم بچه ها ممکنه اطرافش حرف بزنن به نظرم آروم آروم بهش بگو ولی نه کامل شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍
sanaz5538 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 431 نمیگیرن؟ الان تو مدارس هم جنس بازی سر ب فلک گذاشته بله درستهولی ما باید بچه هامون رو به روش ایران بزرگ کنیم بچه های ما قراره اینجا بزرگ شن همونطور که میدونید تجاوز تو کشور های خارجی کمتره
کارکیا عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 3562 مرسی عزیزمچقد سخته مامان دختر بودن من مامان یک پسر ۱۳ ساله هستم و خودم همه ی مسائل رو در حدی که لازمه ی این سن هست براش باز کردمچون همسرم توانایی بازگویی این مسائل رو متأسفانه نداشتن
بابونه381 عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 1681 اتفاقا اگه الان بگیم آگاه تر وارد سن قانونی میشنبعد گلم ۹۰درصد تجاوز ها به دختران زیر ۱۸ ساله همین که بدونن چجوری خودشونو نجات بدن و از خودشون دفاع کنن بسهاخه خیلیا دیدم از بچگی بهشون گفته شده ولی آینده شون خراب شده
nothing_11228 عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 1310 همین که بدونن چجوری خودشونو نجات بدن و از خودشون دفاع کنن بسهاخه خیلیا دیدم از بچگی بهشون گفته شده و ... دقیقا به گفتن و نگفتن ربطی نداره به ذات ربط داره
ycvbjjfxiozdik عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 3689 باور میکنی من ۱۷ سالگی سال یازدهم از کتاب زیست یازدهم فهمیدم ؟اونم نفهمیدم دوستام بهم گفتن😑بنظرم خودش بالاخره میفهمه من با ۱۷ سال سن ۲ . ۳ ماه از دنیا بیزار بودم😂😂فکر میکردم خانوما میرن بیمارستان از کمرشون آمپول میزنن بار دار میشن🤣🤣🤣 از گل خوشم میاد 🌷🌱 از کسی که برام گل میگره بیشتر:)
139999 عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3217 بله درستهولی ما باید بچه هامون رو به روش ایران بزرگ کنیم بچه های ما قراره اینجا بزرگ شن همونطور که م ... اصلن اینجور نیست اتفاقن امارتو کشورهای خارجی خیلی بیشتره آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم میگویمت از دور دعا، گر برسانند.
sanaz5538 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 431 دوستان عزیز لطفا درمورد اینکه بگم یا نگم بحث نکنید من با چندتا مشاور صحبت کردم تحقیق کردم برای دختر بزرگم سن مناسبیه که یسری چیزا براش روشن شهازتون کمک خواستم که چجوری بگم
avocado_0 عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 654 اون عزیزم به لطف گوشی و دوستاش میدونه اتفاقا اگه شما یسری چیزا و بلد نیسی ازش بپرس🤣🤣😐من خودم چون ۲۳ سالمه و تازه از این سن گذشتم میگما نکه فقط دختر شما بخدا زنگ تفریح یه چیزایی برای هم باز میکردیم ک الان بهش فکر میکنم شرمم میاد😶
hhhhhhhhhhbbjjjjjjjj عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 4298 باید وقتی به سن قانونی برسن بهشون بگی الان هیچکدومشون درک زیادی ندارن و ممکنه اتفاقات زیادی براشون ب ... عزیزدل اصلا داخل کتاباشون توضیح دادن بعدش مطمئن باش خیلی قبل تر همه از طریق نت فهمیدن نفهمیده باشن هم از محیط مدرسه متوجه شدن مگه الان ۱۰ پیشه۱۸ سالگی چخبره " قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن
avocado_0 عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 654 اگه میخوای نشون بدی باهاش راحتی یه کتاب هست بخون در مورد بکارت و اینا بهش بگو و خیلی وارد حزئیات نشو سر بسته بگو
کارکیا عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 3562 عزیزم الان تو خیلی از کشورا از ۶ سالگی به بچه ها اموزش میدن تو مدارس بلوغ زودرسم نمیگیرن از ۶ سالگی خیرکانادا از ۱۰ سالگی تفاوت های بدنی رو شروع میکنن و هر سال بازتر میکنن مسائل رومن شدیدا موافق طرح این مسائل از طرف خونواده ها و آموزش و پرورش هستم ولی ۶ سالگی بسیار زوده
sanaz5538 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 431 باور میکنی من ۱۷ سالگی سال یازدهم از کتاب زیست یازدهم فهمیدم ؟اونم نفهمیدم دوستام بهم گفتن😑بنظرم خو ... عالی بود😂😂من خودم موقعی که میخاستم ازدواج کنم مامانم شب قبل از عقد برام گفتمن مونده بودم هاج و واجبخاطر همین خیلی طول کشید کنار بیام با قضیهتصمیم گرفتم از الان به دخترم بگم