2777
2789
عنوان

چه چیزایی رو به دخترم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 86 پست

شما خیلی مادر خوب و آگاهی هستی

درباره ی دختر خانم بزرگتون باید زودتر هم می گفتین

اول ببينيد سطح اگاهیشون چقدر هست و چه چیزهایی میدونن

بعد آرام آرام راجع به تولید نسل در همه ی موجودات هستی زمینه چینی کنین( برای ۱۲ ساله)

بعد کم کم در رابطه با تفاوت  بدنی زن و مرد

بعد خیلی محدود و سطحی راجع به معاشقه برای تولید نسل بین زن و شوهر( روی زن و شوهر تاکید کنین)

بعد راجع به مراقبت های بهداشتی و پیشگیری از بارداری

و در نهایت اشتباهات رايج قبل از ازدواج برای دخترها و خطرات احتمالی 

بعد هم بگین که من همیشه آماده ی شنیدن مشکلات و مسائل مرتبط با این مورد از طرف شما هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه های الان ازما بهتر میدونن همچیو😂

منم تقریبا جز بچه های الانم ۱۸ سالمه 😂

ولی خب تازه ۱۶ سال به بعد متوجه جزئیات قضیه شدم

اونم هنوز کامل نیست انگار چون بعضی وقت ها چیزای جدید میفهمم

شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍

رفتم مشاوره خیلی حرف زد آخرم گف این دختر شماس خودتون قلقلش رو بلدید بهتر میدونی چی بگی

من فک میکردم دخترم هیچی نمیدونه 

اما کلاس ششم بود اومد گفت مامان دوستام میگن مامان باباها ی کارایی میکنن بچه دارمیشن 

اون جا بود ک فهمیدم میدونه

بعد کم کم صحبت هایی ک باهاش میکردم مدلش فرق کرد 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

میدونم بعضی چیزارو میدونهاما میخام کامل همچیووو بش بگمولی نمیدونم چجوری

به نظر من خودش می دونه.... بهتره اول ازش بپرسی چی راجع به بدنت ازدواج و بچه دار شدن می دونی....اون وقت راحت می تونی با توجه به دانشش توضیح بدی....به نظرم درباره رابطه زناشویی و روش های جلوگیری توضیح بده بکارت رو حتما گوشزد کن که وجود داره و نبودش قابل تشخيصه

منم تقریبا جز بچه های الانم ۱۸ سالمه 😂ولی خب تازه ۱۶ سال به بعد متوجه جزئیات قضیه شدماونم هنوز کامل ...

حالا شما که جز بچه های الانی

بهتر میفهمی

چجوری بگم بش

مرسی عزیزمچقد سخته مامان دختر بودن

با دختراتون خیلیی حرف بزنید خیلی منطقی خیلی واقعی 

آروم و دوستانه 

باعث میشه شخصیتشون آگاه و قوی بشه 

من مامانم خیلییی باهام حرف میزد البته این چند وقت خودم خیلی حساس شدم 😂

شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍

عزیزم الان تو خیلی از کشورا از ۶ سالگی به بچه ها اموزش میدن تو مدارس بلوغ زودرسم نمیگیرن

نمیگیرن؟ 

الان تو مدارس هم جنس بازی سر ب فلک گذاشته 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

حالا شما که جز بچه های الانیبهتر میفهمیچجوری بگم بش

توی کتاب علوم هشتم ی سری مباحث باز میشه براشون

باید وقتی به سن قانونی برسن بهشون بگی الان هیچکدومشون درک زیادی ندارن و ممکنه اتفاقات زیادی براشون ب ...

اتفاقا اگه الان بگیم آگاه تر وارد سن قانونی میشن

بعد گلم ۹۰درصد تجاوز ها به دختران زیر ۱۸ ساله