2777
2789
عنوان

شرایط خواستگار

716 بازدید | 59 پست

یه خواستگار هست ۳ سال پیگیره شرایطش لیسانس حقوق داره .. ولی دو هکتار زمین داره که روی زمین کار میکنه داخل ۶ ماه میلیارد درامدش هست .خونه و ماشین داره گفت جهیزیه رو کامل خودم میگیرم  ۵۰۰ میلیون طلا هم میگیرم  داخل روستا کار میکنه ولی خونه شهر داره .اصلا اهل گیر دادن به ظاهر نیست مثلا میگه تیپ بزن میگم نمیتونم مثل دخترای امروزی تیپ بزنم اعتقاداتم اینجور نیست میگه منکه نگفتم بولیز بالا باسن بپوش بعد میگه من هرچی خواستی فراهم میکنم تو فقط تیپ بزن برو باشگاه .یه جورایی روابط اجتماعیش احساس میکنم پایین هست .البته من بدتیپ نیستم ولی میترسم سیب زمینی و بی غیرت باشه میگه لباس کوتاه در حدی که زیرباسن باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باقی چیزا خوبه اما اگه اعتقاداتتون شبیه هم نیس به مشکل می‌خورید 

مثلا اگه چادری باشی بگه مانتویی شو خیلی حاد نیس 

اما اینکه میگه بالای باسن بپوش و شما این مدلی نیستی خوب نیس 

نمیگه‌ بالا باسن بپوش میگم‌ مثلا این مانتو‌کوتاه برای بیرون میگه اگر باسن کلا بپوشونه اشکال نداره

عزیزم  خودت  بهتر  میتونی  تصمیم  بگیری 

انتظاراتتو  از همسر ایندت  بنویس  اگه  داره  قبولش  کن

فقط یکم  اخلاقیاتشم  بسنج  

هعی😶
یکی پیدا شد سخت نگیره و اشک در نیاره بازم میگن به درد نمیخورهالله اکبر

خوب هرکس یه جوری من کلا داخل خونه دختر ازادی هستم هیچ کس بهم گیر نداده ولی چادری هستم و اگر خواستم مانتو بپوشم مانتو معقول ولی مرد سیب زمینی برام جذابیتی نداره