2777
2789

شهر دیگه رفته بود همون روز دوباره برگشته شهر مبدا تا الان همونجا مونده گزارش نخورده یه روز شده چکار کنم

کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)

باید یا فرستنده پیگیری کنه

یا با اداره پست اونجا تماس بگیری

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید یا فرستنده پیگیری کنهیا با اداره پست اونجا تماس بگیری

ممکنه که گزارش بروزرسانی نشده باشه و حرکت کرده باشه ؟

کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)

آره دوبار پیش آمده. من کار خاصی نکردم یکبار یکی دو روز دیرتر بدستم رسید. یکبار هم بسته پستی داخل شهری که من فرستاده بودم رفت استان دیگه و یک هفته ول کشید تا بدست مقصد برسه.شکایت ثبت کردم و پیگیر شدم ی هزینه ای بهم پرداخت کردند.یکم بیشتر از مبلغ پستش بود فکر کنم.