من الان 24 سالم شده ولی همه وقتی منو میبینن فک میکنن 18،19 سالمه یا اگه خیلی زیاد بگن 20 سال تا نگمم کسی نمیفهمه بعد تصور کنید یه پسری ک هنوز کامل ریش و سیبیلاش درنیومده میوفته دنبالت یا کراش میزنن روت اونوقت پسرای بزرگتر از خودم مثلا 4،5 سال بزرگتر اصن سمت ادم نمیان چون فک میکنن بچه ام😑😂 کلا بقیه زیاد جدیت نمیگیرنت دختره ک سه سال ازم کوچیک تر بود میگفت من جای مامانت میشم 🤦🏻♀️میترسم بخاطر همین بیبی فیس بودنم مجرد بمونم اخر 😑البته تنها خوبیش اینه ک سنت بره بالاتر جوون میمونی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میشه راجب شرایطتون راهنمایم کنید برات دعا میکنم خواهر من مثل علایم شما دارم بهم میگن داروه فلان بیسار برو روانشناس شما الان خوب خوب شدید من اظطراب استرس ترس همه چی قاطی شده
آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده آمین
من و شوهرمم خیلی بیبی فیسیم به هرکی سنمونو میگیم تعجب میکنن
من و شوهرمم همینطور
عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠
سلام به حرف مردم توجه نکن میتونی روانشناسم بری روانپزشکم بری هر دورو ببینی کدوم مشکلتو حل میکنه
برات حمد خوندم ممنونم عزیزم
آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده آمین