2777
2789
عنوان

مشکلات بیبی فیس بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 113 پست
راه حلش میکاپ غلیظ .موی بلوند .چاق شدن و استایل خانومانه س دیگ همینارو بلدم توم اگ میدونی بگو :/

من کلا ادمی نیستم ک آرایش غلیظ کنم بیشتر وقتا اصن ارایش نمیکنم به پوستمم کرمای سنگین نمیزنم چون خراب میشه لاغرم هستم استایلم تازه اسپرته کلا استایل زنونه نمیدونم چرا خوشم نمیاد😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا ادمی نیستم ک آرایش غلیظ کنم بیشتر وقتا اصن ارایش نمیکنم به پوستمم کرمای سنگین نمیزنم چون خراب ...

خب دیگه برا همینه بیبی تر از سنت نشون میده :))

منم همینم .راحت فیسم 5 سال کمتر میخوره 

تابستون بعد امتحانام میخوام مو بلوند کنمم

میشه راجب شرایطتون راهنمایم کنید برات دعا میکنم خواهر من مثل علایم شما دارم بهم میگن داروه فلان بیسار برو روانشناس شما الان خوب خوب شدید من اظطراب استرس ترس همه چی قاطی شده 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
خب دیگه برا همینه بیبی تر از سنت نشون میده :))منم همینم .راحت فیسم 5 سال کمتر میخوره تابستون بعد امت ...

با ارایشم باز کمتر بم میخوره حالا شاید 1،2 سال بیشتر بگن😂

میشه راجب شرایطتون راهنمایم کنید برات دعا میکنم خواهر من مثل علایم شما دارم بهم میگن داروه فلان بیسا ...

سلام به حرف مردم توجه نکن میتونی روانشناسم بری روانپزشکم بری هر دورو ببینی کدوم مشکلتو حل میکنه

من و شوهرمم خیلی بیبی فیسیم به هرکی سنمونو میگیم تعجب میکنن

من و شوهرمم همینطور 

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

سلام به حرف مردم توجه نکن میتونی روانشناسم بری روانپزشکم بری هر دورو ببینی کدوم مشکلتو حل میکنه

برات حمد خوندم ممنونم عزیزم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین