من الان 24 سالم شده ولی همه وقتی منو میبینن فک میکنن 18،19 سالمه یا اگه خیلی زیاد بگن 20 سال تا نگمم کسی نمیفهمه بعد تصور کنید یه پسری ک هنوز کامل ریش و سیبیلاش درنیومده میوفته دنبالت یا کراش میزنن روت اونوقت پسرای بزرگتر از خودم مثلا 4،5 سال بزرگتر اصن سمت ادم نمیان چون فک میکنن بچه ام😑😂 کلا بقیه زیاد جدیت نمیگیرنت دختره ک سه سال ازم کوچیک تر بود میگفت من جای مامانت میشم 🤦🏻♀️میترسم بخاطر همین بیبی فیس بودنم مجرد بمونم اخر 😑البته تنها خوبیش اینه ک سنت بره بالاتر جوون میمونی
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه بابا زیادیم تازه اینجا تیپ رسمی زدیم اسپرت میپوشیم خیلی کمتر میزنه سنمون دوسه بار گشت بهمون گیر داده بار اخر از سونو برمیگشتیم یه دیقه زدیم بغل با بچه تو شکم جلومونو گرفته که چه نسبتی دارید😅😅😅😂😂
فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسیکه منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
شوهرم ۳۸ سالشه انگارر ۲۸ .۲۹ سالشه بیش از حد بی بی فیسه🧿
من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی . خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه. چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨👩👧👧