2777
2789
عنوان

مشکلات بیبی فیس بودن

1561 بازدید | 113 پست

من الان 24 سالم شده ولی همه وقتی منو میبینن فک میکنن 18،19 سالمه یا اگه خیلی زیاد بگن 20 سال تا نگمم کسی نمیفهمه بعد تصور کنید یه پسری ک هنوز کامل ریش و سیبیلاش درنیومده میوفته دنبالت یا کراش میزنن روت اونوقت پسرای بزرگتر از خودم مثلا 4،5 سال بزرگتر اصن سمت ادم نمیان چون فک میکنن بچه ام😑😂 کلا بقیه زیاد جدیت نمیگیرنت دختره ک سه سال ازم کوچیک تر بود میگفت من جای مامانت میشم 🤦🏻‍♀️میترسم بخاطر همین بیبی فیس بودنم مجرد بمونم اخر 😑البته تنها خوبیش اینه ک سنت بره بالاتر جوون میمونی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و شوهرمم خیلی بیبی فیسیم به هرکی سنمونو میگیم تعجب میکنن

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

دقیقا۳۲سالمه تا پارسال خواستگارام ۲۵سالشون بود حس بدیه از این جهت

میگم کاش همون 18 سالگی ازدواج میکردم باز اونموقع بم میخورد سنم الان سنم رفته بالا ولی چهرم همونجوری مونده😑

استارتراجازه هست عکس خودمو شوهرمو بزارم سنمونو حدس بزنید؟!

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

شما ازدواج کردی خداروشکر من هنوز مجردم😂

نکته دارکش اونجاس هنوز خواستگار دارم یکیش هم از مادر شوهرم خواستگاریم کرد🤣🤣

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148