2777
2789
عنوان

مهاجرت

36 بازدید | 4 پست

سلام دوستای گلم،

خیلی وقته به مهاجرت تحصیلی فکر می‌کنم ولی واقعاً گیج شدم بین گزینه‌ها 

بعضیا می‌گن اروپا مثل آلمان و اتریش خوبه، بعضیا هم می‌گن کانادا یا ژاپن بهتره چون بورسیه می‌دن.

راستش هم نگران هزینه‌ها هستم هم مدرک زبان.

کسی از شما یا خانواده‌تون تجربه مهاجرت تحصیلی داشته؟ یا خودتون تو فکرشین؟

چه کشوری رو پیشنهاد می‌کنین که هم از نظر هزینه مناسب باشه هم شرایط پذیرش خیلی سخت نباشه؟

ممنون می‌شم نظراتتون رو بدونم

اگه نگران زبانی که انگلیسی راحت تره تا آلمانی یادگرفتنش

ولی همه این کشورها خوبه اگه بتونی بورسیه بگیری 

البته کانادا دانشگاه های مطرح هم داره که خب خیلی بهتره از این نظر

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت پیش یه پست گذاشته بودم درباره مهاجرت تحصیلی و اینکه بین کشورهای مختلف موندم و نمی‌دونم کدوم مسیر برام بهتره. راستش اون موقع خیلی منتظر بودم شاید کسی یه راهی نشونم بده یا جایی معرفی کنه، ولی چون پیشنهاد خاصی نشد، خودم شروع کردم به تحقیق و بررسی.چیزی که برام خیلی ارزش داشت این بود که واقعاً حس کردم فقط دنبال پول نیستن، بلکه واقعاً دغدغه‌شون اینه که آدم‌ها انتخاب اشتباه نکنن و از تصمیمشون پشیمون نشن.اسمش jahanban.group امیدوارم شما هم راضی باشین