2777
2789
عنوان

عدم تحمل لاکتوز بچه

75 بازدید | 12 پست

تازگیا فهمیدم بچم بعد از خوردن لبنیات گوسفندی دلدرد میگیره کم انرژی میشه عصبی و اسهال میشه  متوجه شدم عدم تحمل لاکتوز داره 

بع علاوه اینا تو دوسالگی تشخیص تنبلی روده هم دادن و پیدرولاکس گاهی میدمش 

الان سوالم اینه تا کی نمیتونه لبنیات مصرف کنه اصلا خوب میشه؟؟؟؟ 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

نوزادی خیلی زیاد بیقرار بود زیاد شیرخشکی بود من متاسفانه متوجه حساسیت به پروتین گاویش رو الان متوجه شدممم خیلی ناراحتم که بچم اینقدر اذیت شد از رو بی تجربگی من 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

اصلا نباید بدمش لبنیات؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شانس من هیچکس نیس

ببرش متخصص اطفال

نه وقتی میبینی حساسیت داره باید هر چیزی کا توش پروتئین گاوی داره حذف کنی،گوشت گاو،لبنیات،شیرینی، بستنی،بیسکوئیت و ...

من پسرم از دو ماهگی تا یک سالگی حساسیت به پروتئین گاوی داشت بعد یک سالگی خوب شد،فقط شیر خودمو می‌خورد بنابراین تا یک سالگیش من رژیم داشتم و شدم ۴۷ کیلو🫠

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
نه شاید خوب نشهخیلیا لاکتوز رو تحمل نمیکننمشکل نداره شیر بدون لاکتوز برای بزرگسالا تو سوپر مارکت فت ...

ممنون عزیزم از اینکه اینقدرررر دیر متوجه شدم و این همههه پیدرولاکس دادمش دارم خفه میشم

ببرش متخصص اطفالنه وقتی میبینی حساسیت داره باید هر چیزی کا توش پروتئین گاوی داره حذف کنی،گوشت گاو،لب ...

حتی بستنی؟؟؟؟ 

الان ۳ سال و نیم هس و عاشق بستنی 

گوشت تا جایی که در توانم باشه گوسفندی میدمش

مگه چند وقت به چند وقت شکمش کار میکنه که پیدرولاکس میدی؟

روزانه شکمش کار میکنه 

خیلی دلدرد میگرفت بردمش دکتر گفتن تنبلی داره 

حتی بستنی؟؟؟؟ الان ۳ سال و نیم هس و عاشق بستنی گوشت تا جایی که در توانم باشه گوسفندی میدمش

اره بستنی ام توش شیرخشک داره

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
روزانه شکمش کار میکنه خیلی دلدرد میگرفت بردمش دکتر گفتن تنبلی داره

نگران نباش چیز مهمی نیست ،شاید میوه ای چیزی میخوره دل‌درد میشه ،تشخیص حساسیت به پروتین گاوی به این‌ راحتی نیست، دیگه ماشالله بچتون هم بزرگه ،من خودم ۳۵سالمه گاهی شیر خالی میخورم دل‌درد میشم اما پنیر و اینا میخورم اوکی ام ،وقتی که دفع مدفوع هم روزانه داره نیازی به دارو نیست