2777
2789
عنوان

انگار سه قلو حامله‌ام 🫤

203 بازدید | 15 پست

توروخدا به دادم برسید 

۲۵ سالمه 

۴ سال پیش زایمان کردم ( سزارین ) بعدش از ترس بخیه و درد و ... شکمم رو نبستم البته من دوران بارداریم اصلا شکم نداشتم ماه آخر انگار تازه ۴ ماهه باشم 😶 

بعدشم اصلا شکم نداشتم تا یک سال گذشته که کم کم شکم آوردم 

امسالم باردار شدم ۹ هفته بود سقط شد تو همون ۹ هفته یه جوری شکمم بزرگ شده بود انگار چند قلو دارم 😐 الان بعد از سقط شکمم هنوز همون طوری بزرگه 

توروخدا بگید این شکم بعد زایمان رو با چی آب کنم 

حالم بهم میخوره ازش 

خودم لاغرم این شکمم بدجور میزنه تو ذوق 

با ورزش و باشگاه درست میشه یا نه ؟ 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم دردیم😭

نمیدونی با چی درست میشه ؟ 

خیلی رو اعصابمههه 

با این سنم شکمم مثل مادربزرگ‌ها شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رحمت هستش با شالی روسری ای ببند محکم ببند

همون رحم 😂 عادت کردم میگم شکم 

همین چندروز پیش چند بار بستم ولی خیلی درد داشت تحمل نداشتم 

البته بعد سقط هنوز بقایا دارم ممکنه بعد از اینکه اون دفع بشه شکمم یکم بهتر بشه ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونی با چی درست میشه ؟ خیلی رو اعصابمههه با این سنم شکمم مثل مادربزرگ‌ها شده

ورزش با رعایت معمولی رژیم ولی حتمااااااا ورزش حسابی که متاسفانه اونو کن انجام نمیدم با رژیم مثل یویو هی چاق و لاغر میشم البته همون شکمم فقط

ورزش با رعایت معمولی رژیم ولی حتمااااااا ورزش حسابی که متاسفانه اونو کن انجام نمیدم با رژیم مثل یویو ...

آخه من خودم خیلی لاغرم و کمبود وزن دارم 

حالا قصد دارم برم باشگاه ببینم تاثیری داره رو این لعنتی یا نه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه من خودم خیلی لاغرم و کمبود وزن دارم حالا قصد دارم برم باشگاه ببینم تاثیری داره رو این لعنتی یا ن ...

منم 58 کیلو ام همه جام لاغر ولی بلغمی مزاجم بعد سزارین شکمم در حد یه زن 6 ماه حامله مونده و البته من هميشه نفخ هم دارم اونم بزرگتر نشونش میده😢

همون رحم 😂 عادت کردم میگم شکم همین چندروز پیش چند بار بستم ولی خیلی درد داشت تحمل نداشتم البته بعد ...

نترس دفع میشه جمع میشه 

ولی ببند 

شکم پوستش باز بشه بعد که خالی بشه سریع جاشو با چربی پر میکنه

با شال ببند اگر میتونی روغن زیتون بزن به شکمت گرم نگه دار تا زود جمع بشه

منم 58 کیلو ام همه جام لاغر ولی بلغمی مزاجم بعد سزارین شکمم در حد یه زن 6 ماه حامله مونده و البته من ...

منم گاهی اوقات نفخ دارم 

باز شما خوبی من ۵۰ کیلو ام 😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نترس دفع میشه جمع میشه ولی ببند شکم پوستش باز بشه بعد که خالی بشه سریع جاشو با چربی پر میکنهبا شال ب ...

بزارم بقایا سقط بشه ببندم یا الآنم ببندم مشکلی نداره ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی به نظرم شما باید رحمت باشه هنوز برنگشته حالت قبلش ببندی کوچیکتر میشه

بعد ۴ سال امیدی هست ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40