2777
2789

نه مثل سونو گرافی هست راحت و بی درد سر

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

عزیزم شما می‌خواین برا نوزادتون انجام بدین؟میشه بدونم چرا

من باردارم ۱۸ هفته سونو گفت جنین تاکی کاردی و اریتمی داره دو بار رفتم اکو گفت خوبه حالا بیستم این ماه هم دوباره میرم 

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما می‌خواین برا نوزادتون انجام بدین؟میشه بدونم چرامن باردارم ۱۸ هفته سونو گفت جنین تاکی کاردی ...

عزیزم من پسرم ۳۴روزشه دور لبش کبوده متخصص کودکان گفت باید بری پیش متخصص قلب منم واسه پنجشنبه نوبت داریم یه هفته س کارم شده گریه کردن 

عزیزم من پسرم ۳۴روزشه دور لبش کبوده متخصص کودکان گفت باید بری پیش متخصص قلب منم واسه پنجشنبه نوبت دا ...

اها پس یعنی تو بارداری چیزی در مورد قلبش نگفتن

ایشالا که چیزی نیس نگران نباش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

شما انجام دادین مشکل بچتون چی بود

نترس من واسه دوتا از بچه ها رفتم چون موقع تولد دکتر گفت صدای اضافه داره قلبشون .

البته من منظورشو نفهمیدم. ولی چون اضطراب داشتم و خدا بعد سالها بهم فرزند داده بود رفتم انجام دادم و سالم بودن.

اصلا چیز سختی نیست خیلی وقتا هم اکو ها سالمه

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

اها پس یعنی تو بارداری چیزی در مورد قلبش نگفتنایشالا که چیزی نیس نگران نباش

انشاالله به امید خدا بچمو دادم دست خودش توروخدا برام دعا کن بچم چیزیش نباشه

نترس من واسه دوتا از بچه ها رفتم چون موقع تولد دکتر گفت صدای اضافه داره قلبشون .البته من منظورشو نفه ...

پسرم قلبش هیچ صدای اضافی نداره فقط دور لباش کبوده بخاطر همین گفتن باید بگیری 

انشاالله به امید خدا بچمو دادم دست خودش توروخدا برام دعا کن بچم چیزیش نباشه

چشم گلم توعم برا بچه من دعا کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

پسرم قلبش هیچ صدای اضافی نداره فقط دور لباش کبوده بخاطر همین گفتن باید بگیری

توکلت به خدا عزیزم ان شا الله چیزی نیس.

ما مادرها را خدا برای نگرانی درباره بجه هامون آفریده همیشه اضطراب داریم.

ان شا الله خدا هیچ مادری را با بیماری فرزندش امتحان نکنه.خودم کشیدم میدونم😔😭