2777
2789

کلا میگه با جاریم زیاد خوش و بش نداریم.یه سلام علیک میکنیم و تمام.اصلا حرف دیگه نمیزنیم

عقدم هست. میگه با لپ تاپ رفتم خونه مادرشوهرم تو اتاق شوهرم داشتم رو پایان نامم کار میکردم که جاریم اینا اومدن به مادرشوهرم سر بزنن

اینم لپ تاپو خاموش کرده گذاشته تو اتاق .رفته تو سالن کنار مهمونا

میگه تلفن جاریم زنگ خورد رفت تو همون اتاق که جواب بده.بعد که از اتاق بیرون اومده یکم که گذشته به این گفته میخوای از دکترات دفاع کنی؟

اینم گفته نه دوره آشپزی شرکت کردم دارم فیلمای اونو میبینم

خندم گرفت از جوابش حالا اگه من بودم همه چیو لو میدادم

میگه جاریم هیچوقت باهام یک کلام حرف نمیزنه اینو که پرسید حس کردم از سر حسادت یا فضولی بوده

اون که فهمیده قطعا

و متوجه دروغ جاریش شده😂😂😂

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستت متاسفانه ادم جالبی نیست 

وگرنه جاریش مشکلی نداره

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

من خوشم اومد.حالا اگه خودم بودم تا اینکه استادم چی گفته و تاریخ دفاعم کیه همه رو سریع لو میدادم

خو شماها که اینطورین نمیخاین با مردم حرف بزنین بشینین تو یه اتاق درم رو خودتون ببندین