من پدرم پولداره ولی خانواده گرم نیستیم همیشه گرم کاره و وقت نداریم برای دورهم بودن و خوش گذروندن
تک فرزندم هستم :)
اما چه بسا خانواده هایی که با وضع ضعیف خیلی گرمن و دور همن :)
سلام دوستان هروقت رسیدم به چیزایی که مینویسم پاکشون میکنم به امید اون روز لطفا برام دعا کنید. خونه بخریم. اون ماشینی که مد نظرمه بخریم. ممنون از هرکس برام دعا کرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اتفاقا این زندگی تو خیلی خوبه با مامانت گرم باش برو کلاس رفیق پیدا کن اگه فامیل هم سن وسالی داری با اونا رفت وآمد داشته باش فرق نداره که چه نسبتی دارن مهم این راحت باشید باهمدیگه و خوش بگذره برو خداروهم شکر بابات کار میکنه و خرجیتونو به خوبی میده
سلام دوستان هروقت رسیدم به چیزایی که مینویسم پاکشون میکنم به امید اون روز لطفا برام دعا کنید. خونه بخریم. اون ماشینی که مد نظرمه بخریم. ممنون از هرکس برام دعا کرد
چرا دارم ولی وقتی میبینم یکی با خانوادش خوشه دلم میگیره
عزیزم اگه تمام زندگی ها بی نقض بود نمیشد تلاش کنین برای داشتن روابط بهتر همیشه نباید اشتباه بقیه رو ...
بله درسته🫀✨
اتفاقا این زندگی تو خیلی خوبه با مامانت گرم باش برو کلاس رفیق پیدا کن اگه فامیل هم سن وسالی داری با ...
مرسی🫀✨
فامیلامون که همه خشک و یجورین ولی دخترخالم خیلی عشقه
دقیقا منم از نظر مالی هم دوران مجردی هم حالا خوبم ولی مشکلات فراوانی دارم همه چیز چون پول نیست
دقیقا👌🏻🥲