2777
2789

شش  ماهه عقدم

خودم وشوهرم همکار بودیم

بخاطر مهربونیم و بامحبت بودنم ی سری کارا انجام دادم که توی نی نی سایت فهمیدم اشتباه بوده الان میخوام جمعش کنم و رفتارمو درست کنم نمیدونم ازکجا شروع کنم

اول اینکه برای خواهرزاده همسرم جندین مرتبه تا الان هدیه ریز و غیره گرفتم گفتم بچه است باباش ازش دوره محل کارش و از طرفیم دوستش داشتم

تولدش کیک بردم خونه خواهرشوهرم خیلیم بچهه خوشحال شد خودشم دختر خوبیه خانه داره اما تا الان بمن هیچی ندادن

مادرشوهرمم عید که رفتم خونشون عیدی هیچی بهم نداد، تو دلم مونده نمیدونم به همسرم بگم یانه

از طرفیم پشیمونم که چرا با بچهه جلو جمع بازی کردم با شوهرم، حس میکنم کارام اشتباه بوده از رو مهربونی و.. 

الان نمبدونم چجور رفتار کنم که بقیه فراموش کنن اون سادگیامو.. 

انقدر ناراحتم که حد نداره

مادر همسرمم اصن هیچ دعوت نمیکنه زنگم نمیزنه که بیاین، دوست ندارم دیگه برم خونشون حس میکنم اونقدر که باید ارزش قاعل نیستن

این فکرا داره رو رابطمم کم کم تاثیر میذاره، چکار کنم کسی میدونه؟؟ 

اینا که راهنماییت کردن یه مشت بچه دبیرستانی بودن

تو اشتباهی نکردی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

حتی روز دختر پیراهن کادو گرفتم واسه خواهرزاده همسرم

هربارم میرفتیم با همسذم کلی باهاش بازی میکردیم

الان بشدت دارم خودخوری میکنم که چرا خودمو بیشتر نگرفتم

اینم بگم از همه نطر، زیبایی، خانواده، تحصیلات و شاغل بودن از همه فامیلاش و  خانواده خودشون سرم

اما هیچ  اونجور ک باید بهم ارج و قرب نمیدن

نه زنگ دعوتی نه عیدی نه هدیه و... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم انقد خوبی کردم میرفتم خونه مادرشوهرمو عین دسته گل میکردم و....بعد ازسالها به این نتیجه رسیدم که ایناکه ارزش کارامو نمیدونن چرا باید واسشون این کارارو بکنم الان کمتر میرم و کار خونه هم نمیکنم در حد ظرف شستن فقط

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

تو فقط مهربونیاشتباه کجا بود

اشتباه اینه که جدیم نگرفتن

نه عیدی بهم دادن نه زنگ میزنن بگن بیا خونه و.. 

حتی خواهرشوهرم میخواد دعوت کنه زنگ میزنه به برادرس بااینکه شماره منو داره

عزیزم این رفتار از قلبه مهربونت بوده 

کجا خوبی کردن به یه بچه اشتباهه 

اتفاقا کاره خوبی کردی اگرم مادرشوهرت دعوتت نمیکنه و اینا شاید نمیدونن یا فرهنگشون اینطوریه نمیدونم چطوری بگم که بدبرداشت نشه 

کاره اونا اشتباهه نه تو 

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

حتی روز دختر پیراهن کادو گرفتم واسه خواهرزاده همسرمهربارم میرفتیم با همسذم کلی باهاش بازی میکردیم ال ...

چرا انقدر با خودت درگیری؟ 

یکی محبتش میتونه بروز بده یکی نه

اول زندگی آنقدر با جزئیات همه چیو نگاه نکن

آسیبش برای رابطه خودتو شوهرت. 

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

شما خوب بودی وکاش به خوب بودنت  ادامه  بدی 

بدون  اینکه  واکنش طرفت برات مهم باشه  این تو ذهن اون  بچه نقش میبنده ومن مطمئنم بزرگترین سرمایه گذاری یه ادم جذب قلباست ....اما حد تعادلو رعایت کن.....

شخص من هیچوقت  جبران جاریام  برام مهم نبوده عالی نبودم ولی همیشه به بچه هاشون  محبت داشتم و خواهم داشت

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

هدیه دادنت خیلی زیاد شده الان دیگه همیشه ازت انتظار داره خواهر شوهرت که واسه بچش هدیه بگیری و اینکه هیچ اشکالی نداره با بچه بازی کنی 

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،