بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معمولا هاش ام جی رو که میزنن میرن بعدش سونو. اگه فولی ها خوب بودن اچ سی جی رو میزنن. من خودم ۳ تا هاش ام جی زدم اما فولی هام بزرگ نشد واسه اینم اچ سی جی رو نزدم
بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
آخه من شنیدم میگن فولی ها بزرگ میشن ولی چون تنبلی دارم تخمدان ها نمیتونه آزاد کنه و فولیها جمع میشن ...
برای من که فولی هام تا ۱۴ فقط بزرگ شدن و دکتر گفت اچ سی جی رو نزن..اگه بزرگ شه درسته حق با شماست امکان داره آزاد نشه باید اچ سی جی زده شه.. و گرنه کیست میشن منم اینجوری شنیدم.. دکترمم گفت نمیدونم چرا بهت جواب نداده.. بعدش دکترمو عوض کردم این یکی ۳ تا سینال اف داده که هنوز وقتش نشد بزنم
بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
انشاءالله که جواب بگیری عزیزم. من ماه قبل باکلومیفن ۲تافولی سایز۱۸و اون یکی یادم نیست داشتم. این م ...
کلومیفین که میخوردم فولی هام میشد ۱۱ و ۱۰ . فولی بالغ آزاد میشه اما اچ سی جی کمک میکنه که آزاد شه..احتمال ازاد نشدن هم هس. به نظرمن اگه دکترت گفت بزن بزن . احتمال اینکه فولی بالغ داشته باشی زیاده چون هاش ام جی از قرص قویتره