2777
2789

سلام دوستان من از روز ۷ قاعدگی بک رکز درمیون تادیشب شش تاآمپول اچ تم جی زدم و دکتر گفته بود روزه ۱۲سیکل مراجعه داشته باشم واسه آمپول اچ سی جی.

حالا شرایطم جوری شد که نمیتونم برم دکتر یادسترسی ندارم بتونم برم بخرم خودم بزنم.

میخاستم بپرسم ضرری داره؟

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا هاش ام جی رو که میزنن میرن بعدش سونو. اگه فولی ها خوب بودن اچ سی جی رو میزنن. من خودم ۳ تا هاش ام جی زدم اما فولی هام بزرگ نشد واسه اینم اچ سی جی رو نزدم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
معمولا هاش ام جی رو که میزنن میرن بعدش سونو. اگه فولی ها خوب بودن اچ سی جی رو میزنن. من خودم ۳ تا ها ...

آخه من شنیدم میگن فولی ها بزرگ میشن ولی چون تنبلی دارم تخمدان ها نمیتونه آزاد کنه و فولیها جمع میشن کیست ایجاد میکنن.

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
ضرر که نداره. فقط تخمکهات طبیعی آزاد میشن و نمیتونی تاریخ دقیق آزاد شدنشون رو متوجه بشی. اقدامت رو ...

آخه من شنیدم میگن فولی ها بزرگ میشن ولی چون تنبلی دارم تخمدان ها نمیتونه آزاد کنه و فولیها جمع میشن کیست ایجاد میکنن.

آخه من شنیدم میگن فولی ها بزرگ میشن ولی چون تنبلی دارم تخمدان ها نمیتونه آزاد کنه و فولیها جمع میشن ...

برای من که فولی هام تا ۱۴ فقط بزرگ شدن و دکتر گفت اچ سی جی رو نزن..اگه بزرگ شه درسته حق با شماست امکان داره آزاد نشه باید اچ سی جی زده شه.. و گرنه کیست میشن منم اینجوری شنیدم.. دکترمم گفت نمیدونم چرا بهت جواب نداده.. بعدش دکترمو عوض کردم این یکی ۳ تا سینال اف داده که هنوز وقتش نشد بزنم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
برای من که فولی هام تا ۱۴ فقط بزرگ شدن و دکتر گفت اچ سی جی رو نزن..اگه بزرگ شه درسته حق با شماست امک ...

انشاءالله که جواب بگیری عزیزم.

من ماه قبل باکلومیفن ۲تافولی سایز۱۸و اون یکی یادم نیست داشتم.

این ماه هم کلومیفن خوردم هم شش تا اچ ام جی زدم.

حالا اگه اچ سی جی نزنم تخمک ها نمیتونن معمولی آزاد بشن؟

انشاءالله که جواب بگیری عزیزم. من ماه قبل باکلومیفن ۲تافولی سایز۱۸و اون یکی یادم نیست داشتم. این م ...

کلومیفین که میخوردم فولی هام میشد ۱۱ و ۱۰ . فولی بالغ آزاد میشه اما اچ سی جی کمک میکنه که آزاد شه..احتمال ازاد نشدن هم هس. به نظرمن اگه دکترت گفت بزن بزن‌ . احتمال اینکه فولی بالغ داشته باشی زیاده چون هاش ام جی از قرص قویتره

البته تونت خونده بودم اگه تعداد فولی های بالغ زیاد باشن هم اچ سی جی رو نمیزنن. برا همینم میگن اول سونو بعد اچ سی جی 

البته تونت خونده بودم اگه تعداد فولی های بالغ زیاد باشن هم اچ سی جی رو نمیزنن. برا همینم میگن اول سو ...

بدبختی اینجاست که باشوهرم بحثم شد نبرد 

دکتر گفته بود ۲۴ ساعت بعداز تزریق آخرین آمپول بایدبرم سونو

بدبختی اینجاست که باشوهرم بحثم شد نبرد  دکتر گفته بود ۲۴ ساعت بعداز تزریق آخرین آمپول بایدبرم ...

دکترم به من گفت روز ۸ و ۹  و ۱۰ بزنم. و روز ۱۳ یا ۱۴ برم سونو. لابد چون آمپولات بیشتر بوده اینجوری دستور داده