2777
2789
عنوان

شما بودید بهتون برنمیخورد

178 بازدید | 13 پست

فکر کنید شما مدرکتون ارشد از تراز بالاترین دانشگاه ایران باشه.

انگلیسی هم عین بلبل حرف بزنید 

یه مقاله ISI هم در حال تکمیل دارید

شغلتونم هم مدیر بازرگانی خارجی یه هلدینگ بزرگ و شناسه

دارید برای کنکور دکتری هم درس میخونید 

باشگاهم میرید و دارید اقدام میکنید برای گرفتن کارت مربی گری که اقا اصلا این یه موردم ندید میگیریم و میزاریمش کنار.

بعد چون بلد نیستید ویندوز عوض کنید و کلا خیلی از لپ تاپ سر در نمیارید و خیلی مبتدی باهاش کار میکنید

یکی بهتون بگه تو این دوره زمونه بیسوادی به مدرک دانشگاهی نداشتن نیست به اینکه بلد نباشی با لپ تاپ کار کنی و با تکنولوژی پیش بری!!!!!

ایا به عنوان کسی که همه زندگیش در حال ارتقای خودش بوده به هزار جاتون فشار نمیاد؟؟؟

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بودم میگفتم گوشی هم تکنولوزیه و خدا رو شکر بلدم کار کنم پس عقب نیستم از دنیا ولی همه کس نمیره لپ تاپ یاد بگیره حالا تو که بلدی بیا کارامو راه بنداز بهت پول میدم

تا بیشتر اون فشار بخوره معلومه طرف حسوده

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

من بودم میگفتم گوشی هم تکنولوزیه و خدا رو شکر بلدم کار کنم پس عقب نیستم از دنیا ولی همه کس نمیره لپ ...

واقعا حالم بد شد 

احساس میکنم اگه یه ادم بیسوادتری بودم هیچ کس به خودش اجازه نمیداد سطح سوادم رو به رخم بکشه

ولی الان دنبال اینن که به هر بهانه ای بهم بگن کافی نیستی هنوز

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

باید شما بگی کامپیوتر هم یه علمه . علاقه میخواد . من به اندازه ای که تا خالا نیازم بوده بلد بودم که به اینحا رسیدم . از حالا هم هرچقدر نیاز باشه مجبوری کم کم یاد میگیرم.  اگه اون جوری حساب کنه که نصف بیشتر ایران بی سوادیم

بله ناراحت میشم و میگم قرار نیست ادم همه استعداد ها رو باهم داشته باشه

واقعا من علاقه ای ندارم به مسائل کامپیوتری وگرنه صفر تا صدش رو میشه تو ۱۰ روز یاد گرفت 

باید شما بگی کامپیوتر هم یه علمه . علاقه میخواد . من به اندازه ای که تا خالا نیازم بوده بلد بودم که ...

دقیقا افرین