2777
2789

برا ما اوایل خیلی خوب بود

همسرمم وضعش از همه دوستاش بهتر بود

الان یکم به کنتاکت خورده

همسرمم سر این قضیه ریزش مو گرفته شدید

رو اعتماد بنفسشم تاثیر گذاشته

اینم بگم تو عقد هستیم

داره تلاش میکنه برا بهتر شدن شرایط

اخلاقا هم خوبه صبوره مهربونه ساپورت میکنه حامیه

وفادار و متینه

تو ازاد درس میخونم خرج تحصیلمو میده

ولی کم اوردم من🙃

اما همش صبوری میکنم و سعی میکنم بهش امید بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بخاطر بی پولیش به شک افتادی ولش کن

10 سال با بی پولیش ساختم وفادار بودم هرچقدر هم شوهرم خوب نباسه ولی به خودم افتخار میکنم

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

اول راهی باید یاد بگیری سنگ  صبور و همراه باشی نمیشه که بگی روزای بی پولی برو هر وقت داشتی بیا :به علاوه یه زن همیشه باید تو روزای خوش خوشان پس انداز کنه برای همین مواقعی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بنظرم شما توی این شرایط باید درکش کنی و پول دانشگاه ازش نگیری 

مخصوصا هنوز عقد هستین و همخونه نیستین

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

من 9 سال ازدواج کردم تا سال 99 شوهرم بیکار شد از 95 تا 99، خودم شاغل بودم، در کل بعد اونم دو سه بار کوتاه مدت بیکار بوده ، اسنپ رفته، برای خرید خونه و هر چی ، خیلی سختی کشیدم، وضع همه ی دوستاش از ما بهتره

اما من مقایسه نمی کنم ، شکر ، چه زمان دارایی چه زمان فقر میگذره، آدمها فقط عیارشون رو نشون میدن

شما که هزینه تحصیل توی دانشگاه آزاد رو شوهرت میده، چرا کم اوردی

از خرج های بیموردم میزنم

براش دعا میخونم یا میدم بخوره یا تو مغازش بریزه تا کار بیاد ک‌ خداروشکر ۹۰ درصد جواب داده

بهش امید میدم و اگ‌خیلی گیر باشه از پسنداز خودم بهش کمک میکنم تا باز‌ یکم پول ت‌دستش اومد برگردونه

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

باید درک کنی و کم خرج کنی و ازش زیاد پول نگیری 

مثلا چند ماه لباس نخر ، کلا صرفه جویی کن

روزهای بی پولی تو همه زندگی ها هست 

مخصوصا شغل ازاد فصل بهار به بیپولی میخورن . 

خوشبخت باشی

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ