2777
2789
عنوان

متخصص ارتوپد عالی در مشهد

63893 بازدید | 19 پست

بچه برادرم وقتی بدنیا اومد از مچ پا یکم انحراف داشت با گچ خیلی بهتر شد ولی دکتر گفت یه عمل هم لازم داره الان میخوایم تو مشهد عملش کنیم دنبال یه دکتر خوب میگردیم چون بچه فقط ۶ ماهشه

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍

دکتر فرزاد امیدی کاشانی.شمارشو از 118 بگیر .البته نوبت دهیش اینترنتیه.

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کاربری بود به  اسم خاله ریزه مچ پای بچه ش انحراف داشت و بیمارستان سینا عمل کرده بود چون بهش گفته بودن فلان دکتر که بهترینه فقط اونجاست متاسفانه اسمش رو ننوشته بود اگه میتونی ازش بپرس ولی برای عمل مچ پای همسرم که بد جوش خورده دکتر موسویان رو معرفی کردن.

شما خودتون هم رفتین پیشش کارش خوبه؟

توی جراحی نمی‌دونم، ولی در تشخیص عالیه. من آشیلم اوایل امسال متورم شده بود، فقط ایشون تشخیص دادن. 

دکتر کیارش هم دوستم پاش شکسته بود بد جوش خورده بود، پیش ایشون عمل کرد و راضی بود.