دخترام تبلت داشتن خراب شده. سن بچه ها ۱۲ و ۱۰ ساله.اینا تو تبلت فقط بازی میریختن.حالا میخوام بازم بخرم ولی گرونه .بعضیا میگن گوشی بخر آخه مگه میشه تو گوشی بازی کرد هم صفحه کوچیکه اذیت میشن هم ۱۰ تا بیشتر بازی میریزن به مرور گوشی هنگ میکنه.خواهشا راهنمایی کنیین
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من بچم سه و نیم سالشه گوشی خریدم براش چون سبکه و خیلیم بازی ریخته روش از بس گوشی خودم رو داعون کرد م ...
خب شما خودت میگی گوشیت با بازی داغون شد .من تبلت خریدم ۶ سال دوام آورد اون دلیل خرابیش این بود بردیم پیش یه آدم نا بلد که سوکیت شارژشو درست کنه زد برد رو داغون کرد