2777
2789
عنوان

خواهرم میگه چون بچه نداری اینجوری می‌شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 53 پست
میترسم رئیسش زیرآبشو بزنه. جامعه سالمی نداریم. اکثرا حسود و بخیلن

بله دقیقاً حق با شماست اون رئیس ناسالمه. ممکنه هر کاری بکنه. این بهانه نشد یه بهانه دیگه ویه مطلب دیگه..میگن خیرالامور اوسطه، اگر همسر شما یه مقداری از این روابط مختصر کنه شاید حساسیت اون رئیس ناسالمم از بین بره

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه جون من این فکرو نمیکنم، خواهرم اینو میگه.بدو برو سر درس و مشقت. کاش می‌نوشتم بچه سال نیاد تو تاپ ...

اخلاقت تنده دوستم

کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی 

خواهرت زیاد حق نگفته زیادهم بی راه نگفته بعضی از مردا هستن با وجود بچه خودشون تنها میرن دنبال رفیق بعضی از مردا هم مسئولیت پذیرن دلشون پیش زن وبچشونه به خاطر اذیت نشدن بچه وسرد بودن وگرم بودن هواو.....سعی میکنن بیشتر بازن وبچه باشن تفریحی داشته باشن که به خانواده خوش بگذره

عزیزم واقعا معذرت میخام ولی یه بچه هم بیاری وسطه مستاجری و بدبختی؟ 

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

به نظرم تا حدودی حرفش درسته وقتی بچه دار میشی تمام فکر و ذکرت میشه بچه وکاری نمیکنی آیندش به خطر بیا ...

خیلی اعصابم خورده. شوهرمم به حرفم گوش نمیده

آدم عاقلیه ولی میگه نیاز به تفریح و ارتباط دارم

آره تا حدودی درسته...کسی که بچه داره یه جاهایی انقد درگیره که به یاد همکار و دوست نمیفته 

بعدم اینکه اصلا رابطه زیادی با همکار خوب نیس

خودمون تجربه شو داشتیم...همکارای شوهرم آدمای خوبی بودن ولی خانم یکیشون بشددددت حسود بود طی رفت وآمد باهاش متوجه شدیم خیلی خاله زنک بود

دیگه همین شد که قیدشونو زدیم