2777
2789
عنوان

خواهرم میگه چون بچه نداری اینجوری می‌شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بخشیش اره. چون بیشتر برای رفاه بچش تلاش میکرد بیشتر خسته میشد وقت همیشه تفریح کردن نداشت. و اینکه انقدر بچشو دوست داره که ترجیح میده وقتای خالی شو با بچش پر کنه تا همکاراش

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

بچه جون من این فکرو نمیکنم، خواهرم اینو میگه.بدو برو سر درس و مشقت. کاش می‌نوشتم بچه سال نیاد تو تاپ ...

🙄چه طرز صحبته؟!اگه جنبه نظرات ندارین چرا تایپک میزنید تو جای عمومی پرسیدی نظرتون در مورد حرف خواهرم چیه منم جواب دادم چه ملت عقده ای شدن

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

نه چه ربطی به بچه داره ..همسرت اجتماعیه اهل تفریح سالمه خانوادگیه به نظر منم همسرت درست میگه بقیه مشکل دارن همسر بد رفتار شوتغییر بده؟

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

نه بابا 

درسته بچه رفتار پدر و مادر و دیدگاهشونو تا حدی عوض میکنه اما شخصیتشون که نه 

ولی همسرت خوش قلب به نظر میاد 

بقیه عجیبن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

اگه حال یه زنو شوهر کنار هم خوب باشه بچه میتونه با اومدنش بهترش کنه اگه بد باشه بچه بدترش می کنه.حرف خواهرت بیخوده ولی دورهمی رفتن با دوستا ایرادش چیه؟وقتی شما هم هستی.مگر اینکه دوست نداشته باشی 

🙄چه طرز صحبته؟!اگه جنبه نظرات ندارین چرا تایپک میزنید تو جای عمومی پرسیدی نظرتون در مورد حرف خواهرم ...

عزیزم با کمال احترام از تاپیک من تشریف ببر بیرون. برو سر درسات .دیگه ریپلای نزن. 

به نظرم تا حدودی حرفش درسته 

وقتی بچه دار میشی تمام فکر و ذکرت میشه بچه 

وکاری نمیکنی آیندش به خطر بیافته 

به اصطلاح مسئولیت پذیر تر میشی

دیگه نمیتونه شوهرت بگه برام مهم نیست 

چون مسئولیت بچه رو داره 

بچه شیر خشک و پوشک میخواد 

نمیتونه تو محل کار بی گدار به آب بزنه 

عزیزم با کمال احترام از تاپیک من تشریف ببر بیرون. برو سر درسات .دیگه ریپلای نزن.

من‌که از تایپک میرم ولی به تو ربطی نداره درس خوندن یا نخوندم شما هم لطف کن جای عمومی تشریف نیار وقتی تحمل نداری.حتی بی احترامی هم نکردم 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)