2777
2789
عنوان

خواهرم میگه چون بچه نداری اینجوری می‌شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 53 پست

ممکنه بچه دار شدی بخاطر اذیتاش اصلا شما دوتارو نبره و تنهایی بره

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من‌که از تایپک میرم ولی به تو ربطی نداره درس خوندن یا نخوندم شما هم لطف کن جای عمومی تشریف نیار وقتی ...

عزیزم، اگه محصلی بیاد درباره امتحان فیزیک سوال بپرسه من نمیرم تو تاپیکش با لحن طلبکار ازش بازخواست کنم، شما محصلها هم تو تاپیک آدمای سن بالای متاهل نیاین اگه اذیت میشین. چون اونا میخوان از تجربیات آدمای هم مدل خودشون استفاده کنن نه کسی که هنوز محصل یا دانشجوست. تجربه زندگی نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم، اگه محصلی بیاد درباره امتحان فیزیک سوال بپرسه من نمیرم تو تاپیکش با لحن طلبکار ازش بازخواست ک ...

این ربطی به تجربه کردن نداشت طبق چیزی که تو اطرافم دیدم نظر دادم درسته محصل هستم ولی بچه سال نیستم و اینکه بدون  اطلاعات نمیام در مورد چیزی نظر بدم 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
اخلاقت تنده دوستم

عزیزم من یه آدم بالای سی سالم، یازده سال تجربه کار، زندگی مشترک و ... دارم. یه تاپیک زدم نظر آدمای هم مدل خودمو بدونم، اونوقت یه دختر ۲۱ ساله دانشجو اومده به من میگه چرا فک میکنی بچه دار شدن حلال مشکلاتته؟

آخه شما باشین عصبی نمیشی؟ اصلا متوجه تاپیک من نشده و فقط بدو بدو اومده با لحن طلبکار با من حرف میزنه

این ربطی به تجربه کردن نداشت طبق چیزی که تو اطرافم دیدم نظر دادم درسته محصل هستم ولی بچه سال نیستم و ...

ا ولی عزیزم تا خودت تجربه نکنی یه سری مسائل رو متوجه نمیشی.،منم نگفتم میخوام بچه بیارم مشکلم حل بشه، اگه دقت کنی گفتم چون مستاجرم بچه نیاوردم، پس حداقل هوش و سوادی دارم که اومدم تاپیک بزنم. خلاصه به دل نگیر. موفق باشی. 

آدم رفیق باز همش رفیق بازه.

چ با بچه

چ بی بچه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

خیلی اعصابم خورده. شوهرمم به حرفم گوش نمیدهآدم عاقلیه ولی میگه نیاز به تفریح و ارتباط دارم

خب اشتباه هم نمیگه ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه جون من این فکرو نمیکنم، خواهرم اینو میگه.بدو برو سر درس و مشقت. کاش می‌نوشتم بچه سال نیاد تو تاپ ...

خب اگه توانایی دارید و بچه هم دوست دارید بیارید

ولی خب انتظار تغییر صدوهشتاد درجه هم غبطه

اگه زندگی خوبی دارید بچه شیرین ترش میکنه

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،