2777
2789
عنوان

بهشت گمشده تنگ بستانک، کسی رفته؟؟؟

4214 بازدید | 17 پست

سلام به همه،  من عید میرم شیراز، موقع برگشتن اگه بخام برم اینجا شب جای اقامت هست اون اطراف یا نزدیکی ها؟ بعد میگن جاده خیلی بدی داره، درسته؟  کلا هر چی میدونید بگید، به قشنگی عکس هاش هست، هواش چطوره؟  

خدایا هزاران بار شکرت

تعریفشو خیلی شنیدم میگن خیلی زیباست 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهشت گمشده عالی وخیلی زیبا اما برای شب موندن اونم تو ایام عید خیلی سرده چون زمستان کل ابشار قندیل می بنده

من چند ساله نرفتم قبلا چادر میزدن اما اسکان نبود حالا رو دیگه نمی دونم

جاده اش اون موقع بد بود اما قرار بود درست بشه 

ولی با این حال ارزش رفتن داره از شیراز تقریبا 1:30راهه

البته اگر تشریف بیاریت شیراز که پیشاپیش خیلی خوش امدین😊 اونقدر جاهای دیدنی زیاد هست که فکر نکنم وق ...

مرسی عزیزم،  واسه شیراز آدم همیشه ذوق داره انقدر قشنگه، فقط گفتم یه جای جدید هم بریم، پس جاده خوبی نداره؟ فکر کنم باید بیخیالش بشم

خدایا هزاران بار شکرت
البته اگر تشریف بیاریت شیراز که پیشاپیش خیلی خوش امدین😊 اونقدر جاهای دیدنی زیاد هست که فکر نکنم وق ...

قلات چی؟ کلا جای سرسبز و دار و درخت واسه تفریح نزدیک شیراز کجا هست؟؟

خدایا هزاران بار شکرت
قلات چی؟ کلا جای سرسبز و دار و درخت واسه تفریح نزدیک شیراز کجا هست؟؟

قلات فقط نیم ساعت راهه تا شیراز ولی بهشت گمشده خیلی خوبه جادش خراب نیست الان خوب شده ولی باید حدود 10دفبفه پیاده برین تا به آبشار برسین تو خود روستا خونه اجاره میدن واس موندن جا خیلی خوبیه حتما برین البته من تابستون رفتم

البته شیراز همیشه سرسبز بوده هرطرف بری کیف میکنی

خوب خانم شیرازی چند تا رستوران قیمت مناسب هم معرفی کن بی زحمت، سمت پارک آزادی خیابون سمیه هتل گرفتم، من یک عدد شکمو 😝😝😝

خدایا هزاران بار شکرت
خوب خانم شیرازی چند تا رستوران قیمت مناسب هم معرفی کن بی زحمت، سمت پارک آزادی خیابون سمیه هتل گرفتم، ...

من شیرازی نیستم اما شیراز دوز دارم تا دلت بخواد شکموووووو تشریف دارم 

برای خرده و اشغال خوری من اول عاشق پایین پاساژ ستاره هستم تو عفیف اباد بورک پیتزا قیفی و ..... هر چی بخوای آنجا یافت میشه باید ماشین جلو باغ عفیف اباد پارک کنید پیاده برید 

رستوران صوفی تو ستارخان خوبه بوفه رو نگیر که برات گرون در نیاد غذاهای سنتی مثل خاطره مادربزرگ اینا محشره سوپ اگه هر رستوران خواستی تو شیراز بگیرید فقط یک کاسه بگیرید من اصلا از مدل سوپ شیرازی ها خوشم نمیاد 

خود ستارخان پاتوق اشغال خوری و خرده خوری مال ما 

دیگه رستوران هفت خوان که معروف تو شیراز من طبقه زیر زمین سنتی رو دوست دارم طرف معالی آباد اگه درست بگم  فقط یکم گرونه 

رستوران شاطر عباس تو خاکشناسی هست کبابش خیلی دوست دارم بقیه غذاها عالی رفتی آنجا حلوا سنتی شیراز حتما بخور

حالا خیابان موازی خاک شناسی تپه تلویزیون بستنی بابا بستنی خیلی معروف یکم بیا از بابا بستنی پایین یک فیش اند چیپس هست دختر من عاشقشه مستقیم همون خیابان بیای پایین تا برسی فلکه گاز قبل فلکه یک پیراشکی فروشی داره شب ها بازه محشره 

تو فلکه گاز یک همبرگر 110 هست من دوستش دارم خییلی 

دیگه خیابون خاکشناسی مستقیم بری تا ته یک بیرون بر بزرگ هست غذاش عالیه و همیشه شلوغ 

بری ته ته برسی سمت راست یک رستوران هست صندلی بیرون گذاشته شب ها غلغله بیف استراگانف معروفه 

شیرازی ها بیاین بقیه رو تصحیح کنید