2777
2789
عنوان

ماهی چقدر

187 بازدید | 17 پست

هزینه خدمات زیبایی میکیند؟ ( اصلاح ابرو کاشت مژه کاشت ناخن) الان من چند وقتیه ب کاشت مژه اعتیاد پیدا کردم اگه نباشه حال روحیم خوب نیس:/ البته چندین ساله ک عید نوروزی عروسی چیزی بود میرفتم میزاشتم ولی الان دو روز نباشه افسرده میشم خودمم تو خونه می‌زارم ولی ب اونی ک مژه کار میزاره نمی‌رسه بعدشم عذاب وجدان میگیرم ک پولارو هدر میدم الان دوماهیه هر دو سه هفته یبار میرم چون اشنامونه کاشت موقت دویست و پنجاهیو دویست میگیره صدتومن اصلاح ابرو قبلش سیصد تقریبا تو ماه ششصد زیاده ب نظرتون؟ یا ترکه اعتیاد و پیش بگیرم😂

تجربه گُرگت میکنه :)

هیچی

فقط اسکراپ و انواع کرمها و سرم مو و روغن مو و ویتامین و بوتاکس و فیلر هزینه میکنم

اصلاح و رنگ خودم انجام میدم

اصلا ارایشگاه نمیرم

کاشت ناخن و مژه هم نمیزنم

😘Thanks GOD 

مطمین نیستم فکر کنم هیچی . 

البته ضد آفتاب ۶۰۰ تومن خریدم 

تو فکرم ی ویتامینه ordinary هم بگیرم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچی😂خودم ناخن کار مژه کارم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

هرکسی یجور خوشه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

مطمین نیستم فکر کنم هیچی . البته ضد آفتاب ۶۰۰ تومن خریدم تو فکرم ی ویتامینه ordinary هم بگیرم

خوب اون ضدآفتاب مصرفه چندماه کم خرجی خواهرم

خوب دیگه واسه خودت انجام میدی

نه اتفاقا نه مژه میزارم نه ناخن خخ خودم خوشم نمیاد

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
من نه کاشت مژه ن ناخن نه هیچی طبیعیه طبیعی اما آبرسان و احترام و .. انجام میدم تقریبا ۴ ماه یکبار ۴ ...

من اونا رو حساب نمیکنم آبرسان اینا آخه هر چندماه یبار آدم میخره ولی اینکه من گفتم فک کن ماهی دوبار خیلی بده😭 شوهرم میگه فداسرت من پولشو میدم تو چرا غصه میخوری ولی بازم حیفم میاد