به نظرتون اگر با کسی ازدواج کنم که فرزند داره، میتونه به فرزند من هم محبت کنه یا بین اونا فرق میزاره. من که صبح تا شب خونه نیستم و مدیریت خونه با خانم خونه است. چطوری متوجه بشم که اون خانم زیر قولش نمیزنه و عدالت و انصاف رو رعایت میکنه؟!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سخته فهمیدنش ،مگه واقعا خانم خوش قلب و خداترسی باشه که فرق نزاره
یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
اگر زن باوجدانی باشه آره میتونه دل یه زن دریای محبته خیلی راحت میتونه به بچه شماهم محبت و رسیدگی کنه اما اگر حسود و بدجنس باشه اوضاع از اینی هم که هست بدتر میشه
فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسیکه منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸