2777
2789
عنوان

ازدواج با خانمی که بچه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 84 پست
دلسوز بچت بودی ب هر طریقی بود مادر بچه رو نگه میداشتی رو سر بچش

چه منطق فقیری 😬😬😬 

ااای بابا 

چرا حرفی میزنید که یکم پشتش منطق نیست

بعد ماه ها برگشتم ،میشه درخواست دوستی ندید ؟؟ حتی دوستای قدیمی😍ما را به سخت جانی خود این گمان نبود💔

برید مشاوره 

به نظرم با توجه به تاپیک های قبلی چند سال ازدواج نکنین تا دخترتون بره دانشگاه بعد با خانمی که فرزند نداره ازدواج کنین هر مادری بچه خودشو بیشتر دوست داره

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا چ حرفا میزنین😐گاهی وقتا نمیشه. اگ باهم بمونن بچه بیشتر اسیب میبینهاصلا شاید فوت کردهنسنجیده چرا ...

جای عجیبیه نی سایت 

تا بحث طلاق میشه به خانما میگن بچه رو بنداز سر باباش طلاق بگیر که مرد اذیت بشه

ب مردها میگن اگه فکر بچت بودی مادرش رو نگه میداشتی

به خانمهایی که زن دوم مرد بچه دار شدن میگن بچه رو بی‌محل کن باباش بده به مادرش ،مادرش اگه آدم. بود خودش رو فدای بچه میکرد و میذاشت باباش زن بگیره و زندگی تشکیل بده ولی زن سابق باید مجرد میموند و بچغرا نگهداری میکرد

تو تاپیک هات گفتی دو بار ازدواج کردیمرد کی بازنشسته میشی؟

این حرفا شخصو خیلی تحت فشار میذاره 

چرا اذیت میکنید 

بعد ماه ها برگشتم ،میشه درخواست دوستی ندید ؟؟ حتی دوستای قدیمی😍ما را به سخت جانی خود این گمان نبود💔

کاش یاد بگیریم دیگران رو ندیده و نشناخته و از روی باورهای ذهنی خودمون قضاوت نکنیم...

تاپیکاتو خوندم 

برای خودت میگم

برای بچت میگم 

کسی دلسوز نمیاد رو سرشون

اگه خواهری داری ازدواج نکرده یا مادری داری بفرست اونجا باشن حداقل هم خون هستن. ی حقوقی هم ب مادر یا خواهره بده

زنای الان مردای الان دلسوز بچه کسی دیگه نیستن. ب بقیه جوابا نگاه نکن ۴تا بجه مدرسه ایی جواب میدن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

انقدر خبر قتل و آزار اذیت از طرف ناپدری و نامادری شنیدم که کلا وحشت دارم حتی راجع بش نظر بدم

ولی همیشه صدای بچتو بشنو

گول بازی کردنای نامادریشو نخور اگه از بچت بد گفت پشت بچتو بگیر ،تا میتونی با بچت رفیق باش

میتونی مدت آشنایی بهش بگی یه مدت بچه ها پیش هم باشن ببینیم باهم کنار میان،مثلا تو بچتو بذار پیشش اون بچشو بذاره پیشت

و تک تک حرفا و رفتارای همشونو درنظر بگیر...خانومه بچش و فرزندت

مه گرد یاد تو خوشم تو و گرد کی؟

همه چی بستگی به اون زن داره پسرخاله همسرم همسر دومش رو طلاق داد چون پسرش و پسر اون خانم باهم کنار نمیومدن و اون خانم پسر شوهرش رو کتک میزد بنظرم اعتماد کردن سخته تا مدت ها خونه باید دوربین داشته باشه و رفتار ناپدری و نامادری با بچه کاملا زیر نظر باشه و از طرفی هم والد اون بچه باید مدیریت کردن روابط رو خیلی خوب بلد باشه که هردو طرف آسیب نبینن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چه منطق فقیری 😬😬😬 ااای بابا چرا حرفی میزنید که یکم پشتش منطق نیست

خواسته یه چیزی گفته باشه صرفا تعداد پستاش بره بالا

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه دختر ۱۶ ساله

خب دخترشما تو بد سنیه اول با خودش مشورت کنین ببینین دلش میخواد شما عروسی کنین یا نه؟؟

بعدشم با یکی ازدواج کنین که بچه نداشته باشه بیشتر وقتش بذاره واسه دخترشما

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

یه دختر ۱۶ ساله

دخترتون ماشالا بزرگه تو سن خردسالی نیست که نیاز به توجه و محبت از همسر پدرش داشته باشه همینکه باهم خوب باشن و احترام بینشون برقرار باشه کافیه این هم به تربیت و دیدگاه دختر شما برمیگرده هم اون خانم،ممکنه اصلا اونیکه سر ناسازگاری برمیداره دخترتون باشه باید خیییلی خوب شرایطو بسنجید و به خودتون و بقیه هم حسابی زمان بدید که تصمیم درستو بگیرید

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

دخترم ۱۶ سالشهالبته با مادرش زندگی می‌کنه و ممکنه هیچ وقت نیاد پیش من ولی من باید همه جوانب رو در نظ ...

باز خدا امواتتو بیامرزه بچه رو دادی ب زنت ک مادر رو سرش هست

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

جای عجیبیه نی سایت تا بحث طلاق میشه به خانما میگن بچه رو بنداز سر باباش طلاق بگیر که مرد اذیت بشهب م ...

اینجا پر از آدمهایی است که تک تکشون زجرهای مختلفی کشیدن و در محیط ها و فرهنگ های مختلف بزرگ شدند و شاهد بی عدالتی هایی بودند که گاهی تحزیه و تحلیل درست رو ازشون میگیره و در صحبت هاشون ناخواسته دل دیگران رو میشکنن. اشکالی نداره. جامعه رنگهای مختلفی داره...

خواسته یه چیزی گفته باشه صرفا تعداد پستاش بره بالا

عههه‍هه 

حرص نخورم پس😂😂😂😂😂 

تاپیکاتو خوندم برای خودت میگمبرای بچت میگم کسی دلسوز نمیاد رو سرشوناگه خواهری داری ازدواج نکرده یا م ...

اتفاقا باید به بقیه جواب ها نگاه کنه

من نمیدونم چرا شما همیشه انقدرررررررر کامنتات بدبینانه هست؟

بدبینانه ، انرژی منفی، زندگی خراب کن

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی