2777
2789
عنوان

دندونم داره میپوسه🥲

113 بازدید | 8 پست

از بین دو دندونم فاصله افتاده و انگار شکسته 

جوری نیست که ببینم 

وسط دندونم هم یه خط سیاه افتاده یه مدته درد هم میکنه

برم دکتر چیکار میکنه؟چطوری جلوی خرابشدنشو میگیره؟

عشاق و سینه چاک های نظام تو تاپیک های من نظر ندن.   اینجوری اعصاب جفتمون راحته

چای داغ نخور 

سیگار نکش که روند پوسیدگی رو سریع تر میکنه 

برو دکتر دندون پزشک ، برات درست میکنه ، پوسیدگی رو رفع میکنه و پرش میکنه ، درد هم نداره که یه وقت بخوای بخاطر ترس نری ، اگر بزاری و نری و پشت گوش بندازی بعدا دچار عذاب میشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چای داغ نخور سیگار نکش که روند پوسیدگی رو سریع تر میکنه برو دکتر دندون پزشک ، برات درست میکنه ، پوسی ...

واقعا نه چایی نمیخورم شاید چندماهی یبار دود اینا هم اصلا 

فقد خیلی تحت فشار عصبی و استرسم 

و بخاطر اینکه لثه هام خونی میشه کم مسواک میزنم

واقعا نه چایی نمیخورم شاید چندماهی یبار دود اینا هم اصلا فقد خیلی تحت فشار عصبی و استرسم و بخاطر این ...

دقیقا به خاطر اینکه مسواک نمیزنی لثه هات خونی میشه

بعد چند بار تکرار برطرف میشه

مسواک نرم مخصوص لثه های حساس بگیر با دهانشویه پرسیکا

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

دقیقا به خاطر اینکه مسواک نمیزنی لثه هات خونی میشهبعد چند بار تکرار برطرف میشهمسواک نرم مخصوص لثه ها ...

الان توی حوزه امتحانم و دردش تا مغزم میره 

اصلا سابقه خرابی دندون ندارم 

باید برم دکتر

الان توی حوزه امتحانم و دردش تا مغزم میره اصلا سابقه خرابی دندون ندارم باید برم دکتر

برو حتما

سنت کمه مراقب دندوناتم باش قشنگ رسیدگی کن حیفه به خدا

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

برو حتماسنت کمه مراقب دندوناتم باش قشنگ رسیدگی کن حیفه به خدا

دقیقا برا همینه 

حیفم میاد تو این سر دندون خراب داشته باشم