2777
2789

دیشب خیلی دلگیر بودم داشتم میگفتم خدایا منو و بکش بخدا همینطور یهو خوابیدم بودم تو خواب انگار یه روح سفید از بدنم جدا شد و یه چیزی دم گوشم گفت مگه همینو نمیخواستی نور هیچیش معلوم نبود فقط یه نور سفید در حال حرکت یهو انگار برخورد کردم به چیزی و گفت صبر کن هنوز خیلی مونده 

خیلی ترسناک بود بخدا خیلی خیلی

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

صدقه بده .برنامه آپ قسمت نیکوکاری داره.خودتو مشغول کن با دعا و مناجات.خیر هست

اره الان میدم حتما ولی خیلی وحشتناک بود میشه مردن اینطوری باشه من زندگیم بد نیست ولی خیلی ناشکری بخدا دیکه ناشکری نمیکنم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه جالب 

خواب معنوی بوده

کاش منم خواب معنوی ببینم

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

چه جالب خواب معنوی بودهکاش منم خواب معنوی ببینم

معنوی ؟ من خواب عجیب خیلی میبینم ولی این خیلی عجیب بود قبلش خیلی گله و شکایت کردم از خدا این خوابو دیدم تا حالا گفتم خدایا دیگه هیچوقت ناشکری نمیکنم

اره الان میدم حتما ولی خیلی وحشتناک بود میشه مردن اینطوری باشه من زندگیم بد نیست ولی خیلی ناشکری بخد ...

زندگی یه نعمت الهی است که به ما عطا شده ولی باناشکری و ناسپاسی و چشم و هم چشمی و مقایسه و مسابقه های بی فایده خرابش می کنیم.به خدا توجه کن و فقط رضایت خدا و پدر و مادر رو مد نظر داشته باش

معنوی ؟ من خواب عجیب خیلی میبینم ولی این خیلی عجیب بود قبلش خیلی گله و شکایت کردم از خدا این خوابو د ...

ازه دیگه چون راجب خدا بوده میگم معنوی...

عزیزم چه خوب واقعا

برا من دعا کن دلت پاکه دارم میرم امتحان بدم

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

زندگی یه نعمت الهی است که به ما عطا شده ولی باناشکری و ناسپاسی و چشم و هم چشمی و مقایسه و مسابقه های ...

راستش چشم و هم چشمی نبود کلا داشتم از شرایطی که گذروندم گلایه میکردم من خیلی به پدر و مادرم احترام میزارم هرشب گه میخوابم میگم خدایا از عمر من بگیر بده به اونا 

ازه دیگه چون راجب خدا بوده میگم معنوی...عزیزم چه خوب واقعابرا من دعا کن دلت پاکه دارم میرم امتحان بد ...

یشالا امتحانت عالی باشه عزیزم 

یشالا امتحانت عالی باشه عزیزم

قربونت 💙💙💙💕💕💕

اتفاقا من همیشه  از این میترسیوم وقتی بمیرم روحم چطور میپره‌‌‌

بععد از یه جایی به بعد همیشه خواب پرش روحم از بدنم و میمبینم ک حتی تو خواب تعجب می‌کنم ک چ راحت داره میپره و درد نداره وحتی خودمو میبینم ک جسمم جدا از روحم و همه رو میبینم ولی کسی منو نمیبینه..

یه بار خواب دیدم له شده ام تو تصادف و قبل له شدنم و کشیدن درد له شدگی  روحم کنار جسدم پرید و داشتم خودمو له شده تماشا میکردم و ماشین له شده و مادرم ک بی قراره... 

اتفاقا من همیشه از این میترسیوم وقتی بمیرم روحم چطور میپره‌‌‌بععد از یه جایی به بعد همیشه خواب پرش ...

ای خدا مت تا حالا اینطور خوابی ندیدم ولی الان ترسناک بود اصلا درد نداشتم ولی روحم داشت میرفت و نمیتونستم کاری کنم خیلی شرایط سختی بود

ای خدا مت تا حالا اینطور خوابی ندیدم ولی الان ترسناک بود اصلا درد نداشتم ولی روحم داشت میرفت و نمیتو ...

من تو خواب میتونستم حرف بزنم  ولی کسی صدامو نمیشنید و و از اشیا رد میشم  از در رد میشدم 

من تو خواب میتونستم حرف بزنم ولی کسی صدامو نمیشنید و و از اشیا رد میشم از در رد میشدم

نه من نمیتونستم حرف بزنم خودم ثابت بودم همونجا که خوابیده بودم ولی روحم داشت از در با سرعت خارج میشد