2777
2789
عنوان

عروسی خواهر شوهر

1877 بازدید | 119 پست

واقعا دیگه نمی‌دونم چ‌رفتاری کنم با چنین شوهری من بالای خونه پدر شوهرمم که خونه مال وشوهرمه بعد همه چیشونو شوهرم میده یعنی کفش لباس خورد خوراک حالا بعد چند سال چند وقت پیش برا سالگرد ازدواج برام یه جفت النگو گرفت بعد من دیدم دست مادرشم یه جفته گفتم عزیزم برا مامانتم النگو گرفتی و گفت آره بعد تو گرفتم و اصلا منو‌نگفته بود بعد چیزی نگفتم گفت ناراحت شدی گفتم چون بهم نگفتی ناراحت شدم و این حرفا گفت دیگه بعد میگم و پنهان نمیکنم چند روز دیگه عروسی خواهرشع میگه خب کارتو میدم دستت تو برو برا عروسی خواهرم خرید کن ما رسم داریم خانواده عروس براش لباس و اینا یا طلا میگیرن منم از این خواهر شوهرم متنفرم بنظرتون چکار کنم خواست طلا بگیره بگم نگیر یا برم هرچی گرفتن چیزی نگم چون اگه بگم میگه خانوادمن جزمن کسی ندارن و باید خرجشون کنم البته اولین باره بهم اینو گفته چون همیشه همه چی میگیرع اما پنهانی ازمن منم هرچی مقاومت کنم بازم این کار خودشو می‌کنه ببخشید طولانی شد حوصله داشتین بخونین و نظرتون بگین می‌خوام تصمیم درست بگیرم 

چ رسم مزخرفی شاید یکی دستش تنگه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توباید از این فرصت استفاده کنی

کارت بگیر بگو بریم طلا بخریم

هرچی طلا گرفت براش توهم یه تیکه بخر برای خودت

اونکه میخره برا خواهرش درهرصورت

پس از این فرصت استفاده کن ب نفع خودت

معلم سال ۱۴۰۴ برام دعا کنید ممنونم 
توباید از این فرصت استفاده کنیکارت بگیر بگو بریم طلا بخریمهرچی طلا گرفت براش توهم یه تیکه بخر برای خ ...

بعد میگه از حسادت میگیری چون اردیبهشت برام النگو گرفت 

بعد میگه از حسادت میگیری چون اردیبهشت برام النگو گرفت

اگه چیزی گفت بگو من خریدم برای مادرت خریدی از حسادت بود؟

بگو خیلی دلم میخواد خرش کن خلاصه

معلم سال ۱۴۰۴ برام دعا کنید ممنونم 
باید زودتر بری لباس و بقیه ی مایحتاج و بخری که زیاد پول تو دست و بالش نباشه. مستقیم نگو که واسش نخره ...

من بخرم شده قرض می‌کنه اما نمیذاره ذره ای کمبود باشه جلو خانواده داماد 

یه سری چیزارو هم به اسم رسم میذارن گردن عروس غریبه

و بیچاره عروس فکر میکنه واقعاً رسمه

ولی اینو بگم الان وقت مقابله با این رفتار نیست فقط سعی کن با زیرکی بیشتر پولو برای خودت خرج کنی مثلا چهل میلیون میخواد خرج لباس کنه برو بیست سی تومن برای خودت بردار بعد برای اونا

طلا رو هم همینکارو کن

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

سلام دخترم

یه نکته ای که بعد از سالها تجربه بدست آوردم براتون میگم.

در رابطه با خرجی که همسر برای خانواده اش میکنه،اگه مستقیم بگید خرج نکن،اصلا تاثیری نداره،بلکه پنهانی از شما بیشتر هم خرج میکنه.پس بهتره اصلا با آقای همسر تو این مساله در گیری و بحث نکنیم.

اما این مساله که کارت رو به شما داده و گفته خرج کن واسه خواهرم،به نظرم چند نکته داره

یکیش اینکه داره به شما اطمینان میکنه

دوم اینکه نمیخواد پنهان کاری کنه

سوم داره شما رو میسنجه،ببینه چطور دارین خرج میکنید واسه خواهرش.پس خیلی هوشیار باشین و با سیاست براش خرج کنید.

موفق باشید عزیزم

خدا همیشه ما رو میبینه...

من بخرم شده قرض می‌کنه اما نمیذاره ذره ای کمبود باشه جلو خانواده داماد

چی بگم ، جلوی آدم دست و دلباز رو نمیشه گرفت ولی شاید اگه غیر مستقیم از مسائل مالی خودتون صحبت کنی که مثلا فلان‌جا،  خرج داریم و پولمون نمیرسه و ... کمتر خرج کنه

اون که کار خودش و می کنه به هر حال 

اما تو یه جوری رفتار کن که انگار خیلی کشته مرده خانواده اش هستی و سعی کن خودت خرج و کادو و اینا رو بگیری دستت و بگی سلیقه من بهتره و خانوم هستم بهتر می دونم چی نیاز هست 

و این وسط پس انداز و خرید برای خودت هم یادت نره 

مثلا اگر یه روسری برای مادرشوهر خریدی یه شال هم برای خودت بخر اگر گفت چرا برای خودت می خری و اینا هم بگو 

من با جون و دل برای خانواده ات خرج می کنم یعنی حقم نیست یه خرید کوچیک برای خودم داشته باشم و دهن همسر عزیز رو ببند 

این راهکار زن عموم بود خیلی تا الان رو عموم جواب داده😂

چی بگم ، جلوی آدم دست و دلباز رو نمیشه گرفت ولی شاید اگه غیر مستقیم از مسائل مالی خودتون صحبت کنی که ...

بعد به پنهانی خرج می‌کنه 600میلیون جهیزیه گرفت بعد من تو‌خونم‌کلی چیز کم‌دارم بگم بگیر میگه صبرکن قرضام کم‌بشه بخدا موندم چ رفتاریکنم