یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خیلیا رو از الماس تی وی میبینم آنلاین میبینم اکثرا و دانلود نمیکنم
من روبیکا دانلود میکنم شبا نت نامحدود دارم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
آهان من کلا نت نامحدود دارم واس همین فرق نداره برام
چجوری همیشه نامحدود داری؟
من وایفای x28 دارم همراه اول انداختم روش
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
والا من وای فای دارم از شرکت آسیا تک فکر کنم همسرم نت میگیره حجمش خیلییی زیاده طوریکه منو همسرم و دخ ...
خواهر ما هر ۳روز دقیقا 30گیگ میگیرم تازه شبانه ام میگیریم اصلا نمیرسه
ماهی یک میلیون و خورده ای مصرف نتمونه خداشاهده
پسرم همش انلاین کارتون میبینه
شوهرم یوتویوب میره و با لپتاپ ترید میکنه و کالاف بازی میکنه
فقط من شبانه دانلود میکنم
واااا چه زیاددداگه بخوای دقیق از همسرم فردا میپرسم که از کجا نت میگیره و چقدر میگیره
خدا خیرت بده بپرس بگو بهم مرسی گلکم🫂🫂🫂❣️