2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز شب اصلا نخوابیدم حتا 1 دقیقه تا ساعت 10 10 رفتم بیرون صبحونه هم نخورده بودم ساعت 4 برگشتم خونه ...

چه صبری داشتی

حتما الان بی‌خوابی دیگه 

ولی این موقع صبح حسش یکم عجیبه قبول داری؟

من خیلیا رو از الماس تی وی میبینم آنلاین میبینم اکثرا و دانلود نمیکنم

من روبیکا دانلود میکنم شبا نت نامحدود دارم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

آره عزیزم 

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

آهان من کلا نت نامحدود دارم واس همین فرق نداره برام

چجوری همیشه نامحدود داری؟

من وایفای x28 دارم همراه اول انداختم روش

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چجوری همیشه نامحدود داری؟من وایفای x28 دارم همراه اول انداختم روش

والا من وای فای دارم 

از شرکت آسیا تک فکر کنم همسرم نت میگیره 

حجمش خیلییی زیاده طوریکه منو همسرم و دخترم یه سره فیلم و ... میبینیم 

به تی وی هم وصله و فیلیمو و ... میبینیم باهاش 

تا حالا ندیدم تموم بشه حجمش 

۶ ماهه میگیره 

والا من وای فای دارم از شرکت آسیا تک فکر کنم همسرم نت میگیره حجمش خیلییی زیاده طوریکه منو همسرم و دخ ...

خواهر ما هر ۳روز دقیقا 30گیگ میگیرم تازه شبانه ام میگیریم اصلا نمیرسه

ماهی یک میلیون و خورده ای مصرف نتمونه خداشاهده 

پسرم همش انلاین کارتون میبینه

شوهرم یوتویوب میره و با لپتاپ ترید میکنه و کالاف بازی میکنه 

فقط من شبانه دانلود میکنم

خواهر ما هر ۳روز دقیقا 30گیگ میگیرم تازه شبانه ام میگیریم اصلا نمیرسهماهی یک میلیون و خورده ای مصرف ...

واااا چه زیاددد

اگه بخوای دقیق از همسرم فردا میپرسم که از کجا نت میگیره و چقدر میگیره 

واااا چه زیاددداگه بخوای دقیق از همسرم فردا میپرسم که از کجا نت میگیره و چقدر میگیره

خدا خیرت بده بپرس بگو بهم مرسی گلکم🫂🫂🫂❣️

حتما عزیز دلم فردا بهت میگم❤️💋

دست گلت دردنکنهههههههه خواهرررررر 🫂 ❤️ ❤️ 🫂