2777
2789
عنوان

بااکسم قرارگذاشتم 💔❤️‍🔥

195 بازدید | 10 پست

سلام بچهها  ..خیلی خلاصه میگم حوصلتون سرنره ..ما یکسال باهم رفیق بودیم و۶ماهم داخل رابطه..درایام رفاقت این اقااز ادمای قبلی زندگی من باخبرشد وزمانیکه باهاش رفتم تورابطه یه اقایی که قراربودصاحبکارمن بشه بعداتمام تحصیلم وجودداش..اینم بگم اون اقا هیچ کاری بامن نداش وسنش خیلی بالاترازمن بود ودرجریان اکسم بود صرفا قراربود بعد لیسانس داخل شرکتش کار کنم چون درجریان مشکلاتم بود وهفته ای یکبارفقط زنگ میزد احوالپرسی ..اکسم پیله کرده بود که من ازش خوشم نمیاد منم چندباری باهاش کل انداختم و تهش دیدم دوسش دارم قید کار وصاحبکارم زدم..بعدیک ماه که من صاحبکاررو کلا اززندگیم حذف کرده بودم این اقارفت وحتی یک قرار خداحافظی م بامن نذاش ودیگم جوابمو نداد...یکسال ونیم عذاب کشیدم وهرشب خابشو دیدم🥺 وطاقت نیاوردم وخودم باز رفتم سمتش وشب اول ازم استقبال کرد وگف فراموشت نکردم وهزارتابهانه آورد که خاستم پیام بدم فلان شده وبهمان وگفتم رفتی و رل زدی و نخواستم مزاحم بشم که نیمدم سمتت واین حرفا..بعد تو افسرده شدم و روزی نیس بهت فکرنکنم واین داستانا..منم شدیدا خوشحال بودم اصلا به غرور شکسته م فکر نمیکردم..فردای اون شب خیلی احساساتی شده بودم هرچی زنگ زدم برنداش بعد چندبار بزور نیم ساعت صحبت کرد که سرکارم منم دلم داش میترکید ازدلتنگی و🥺 گریهههه وزاری شدید کردم وهزاااربارمعذرت خواستم وغلط کردم و دوست دارم ومنو ببخش😭 و اینا درصورتیکه خودشم میدونس من خیانتی بهش نکردم اون ایام🥲

بعد۲هفته بااصرارمن راضی به قرارشدمن ۵ساعت توراه بودم تا شهرشون...کلا۲ساعت موند ورفت که بابام کارم داره و بازم منو مقصرکرد که تو خراب کردی همه چیو من الان امادگی ندارم دیگ بعدتوم دیگ رل نزدم واینا..برگشتم شهرم چن روز اول همش منتظر پیام وزنگ بودم هیچی کلا خودم پیام میدادم ۱۰تا دونه یکیشو جواب میداد منم قاطی کردم هرجی تودلم بود تو این ۲ساله پیامک کردم و اونم گف دیگ ن زنگ بزن ن پیام بده متاسفم برات و بلاکم کرد ازهمهه جا🥲 اولین بارمه یکی بلاکم میکنه اونم کسیکه جونم براش میرف...منم دیشب ازهمه جا بلاکش کردم ومیخوام کلا خطمم عوض کنم که مث احمقا منتظر نباشم که یروزی برگرده...خداازش نگذره که باالتماس وگریه مخ منو زد و الان که جاهامون برعکس شد کلا بلاکم کرد درعرض ۳۰ثانیه ازهمهه جا جفت خطامو

بچهها تروخدا هیچوقت دنبال یه رابطه مرده نرید🙂

حرف هیچکسی روباور نکنید هیچکسی موندگارنیست...من از یه دختر شاد به یه دختر افسرده که مدام سردرد داره و گریه میکنه تبدیل شدم تروخدا شماها اینکارو نکنید باخودتون ..اگه تجربه ای دارید خواهرانه بهم بگید 🫠🥲

ممنونم که خوندید😢

هر اومدنی یه رفتنی هم هست بی خیالش ادمهای زیادی تو زندگیمون میان و میرن فقط مواظب باش به کسی زیاد تکیه نکنی که با رفتنش زمین بخوری

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین توزندگی همه ی ما ادما مخصوصا دخترا ازاین دل دادنا هست که پدرمونو درمیاره ولی خواهرانه بهت میگم روزی میره خودت خندت میگیره که من دتبال ی بودم اخه ، اینو تجربه میگه من نه. این ادمو انرژی  شما و ذهن شما برات خاص کرده که تشنه ی ارتباط گرفتنی باهاش وگرنه یه ادم کاملاا معمولیه مثل میلیاردها انسانه دیگه ، تمرکزت روی چیزهای واقعی زندگی باشه مث خودت ، پیشرفتت ، نه یک حس که چندساله بعد برات خنده دارمیشه قطعا

ببین توزندگی همه ی ما ادما مخصوصا دخترا ازاین دل دادنا هست که پدرمونو درمیاره ولی خواهرانه بهت میگم ...

قربونت برم انشالا که بتونم وحتما میتونم ..و واقا درسته معمولی تر ازهرکسیه هیچکس فکر نمیکرد من قبولش کنم انقد که من سرتر بودم تهش اینجوری سرم آورد..من نمی بخشمش خدام نمیبخشه امیدوارم تاوان بده و زجری که بمن دادو بهش بده

بخاطر اینکه فکر کرد رفتم مهمانی ولی من رفته بودم دکتر با پرخاشگری باهام صحبت کرد منم زدم بلاکش کردم ...

عزیزم بایدصبورباشی شاید غیرتی شده درکش کن..اگه پسرخوبیه حیف خرابش نکن..همیشه بعدیا بهترین نیستن..کاری نکن بعدا پشیمون شی

قربونت برم انشالا که بتونم وحتما میتونم ..و واقا درسته معمولی تر ازهرکسیه هیچکس فکر نمیکرد من قبولش ...

بعضی مردا دنبال رابطه ی جدی نیستن فثط دوست دارن زنو وابسته کنن  اگه اونم اینه مدلش مشکل از تونیست  عزیزم زمان میبره کم کم فراموش میکنی ووقتش که رسید عشق واقعی رو تجربه میکنی