2777
2789

یه مانتو ساحلی خریدم قهوه‌ای رنگ ساده است فقط سر آستین و سینه‌اش کمی پولک زرد داره نمی‌دونم تهران اومدنی اینو بپوشم یا نه من توی شهر ساحلی‌ام ‌ميترسم ضایع باشه شلوارم زیرش پا می‌کنم

تهرانیارو نمیدونم ولی چیزی که تصور کردم رو نه تو شهر خودمون نمیپوشم با شلوار ک ساحلی کلا بد میشه 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا هرچی میپوشی بپوش😐😂برعکس چیزی که فکر میکنی اینجا خیلی استایل های عجیب و عجق وجق هست،بخصوص بالاشهر نمیدونم چرا ولی دخترا همه عجیب و غریبن

بپوش اصن کسی کاری نداره ضایع کجا بود،قشنگه

۱۳ دلیل برای اینکه........

بابا هرچی میپوشی بپوش😐😂برعکس چیزی که فکر میکنی اینجا خیلی استایل های عجیب و عجق وجق هست،بخصوص بالا ...

مرسی عزیزم منم چون همون بالا شهر کار دارم معذب شدم پایین شهر احساس راحت‌تری بیشتری دارم

ساحلي میپوشیم ولی خب بستگی ب مدل لباس داره و این ک اگر بلده شلوار جذب بپوش از زیرش تا جایی ک مانتوت هست شلوارتو بده بالا اگر محدودیت نداری ک از زیرش شلوار معلوم نباشه ، ولی بازم هرجور ک دلت میخواد لباس بپوش ب حرف کسی توجه نکن

البته جکی چان منظورمه🤭😁
مرسی عزیزم منم چون همون بالا شهر کار دارم معذب شدم پایین شهر احساس راحت‌تری بیشتری دارم

ن اصن هرچی بپوشی هم کسی کاری نداره،لباست هم که پوشیدس گشت هم کاریت نداره

۱۳ دلیل برای اینکه........