2777
2789
عنوان

مادرشوهر 💔تروخدا بیایید

834 بازدید | 87 پست

بچه ها تروخدا بگید چیکا کنم من با مادرشوهرم تو یه خونه هستم وجدایی ازشون کلا امکان پذیر نی چون تک پسره و وابسته ب خانواده هست هرروز دعوا داریمم کلی گیر میده حتی حموم رفتنم غذا خوردنم غذا خوردنه بچه تربیته بچه که تو یادش دادی تو فلان کردی همش خانوادمو زیر سوال میبره ک شما همتون اونطوری هستین خدا ادم بد رو نابود کنه من ترو نمیخاسم بگیرم و کلی حرفا ک هزار بار دلمو میشگنه هر چی بگه بازم میرم کار میکنم غذا میزارم باهم سره سفره میشینیم با کلی کینه یدونه اتاق دارم ک شبا میرم میخابم شوهرم هوامو داره خیلی خوبه ولی مادرشوهرم داغونم کرده فامبل هم هستیم هر چی تو گذشته هستو نیستو همش میاذه جلو چشمم همش خانوادمو زیر سوال میل ه ک اره شما همتون خرید گاوید و ....

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت هواتو داره هیچی بهش نمیگه؟ بنظر من تا شوهرت ازت دفاع نکنه همینطوری پرو میشه بعد چجوری میذاری به خانوادت توهین کنه یعنی هیچی بهش نمیگی؟

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

خدابهت صبربده ،دخالت بزرگترها واقعا دیگه غیرقابل تحمل شده،به جای اینکه بزارن جوون ها خوش باشن،زندگیشون رو واسشون زهرمیکنن.

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
نسبتش چیه

عمه ام هست هر چی میسه خانوادمو زیر سوال میبره خرو فلانو تو خر هستی با خر فرقی نداری نفهمی وایییی بخدا بگم چیا میگه اعصابت خورد میشهه چاره ای ندارم هرروزشم تو چشم مبشم باهاش😭😭😭

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍