سه شات خوردم از صبح اینم بگم سالی یکبار قهوه میخورم بعد مدت ها امروز خوردم آول که بهم استرس شدید داد. انرژی زیاد بعد الان هم که پاشدم برم دستشویی سرگیجه وحشتناک و الآنم دراز کشیدم قلبم درد میکنه براچیه دلیلش چیه ؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله مال قهوه اس سه شات معادل ۲۰۰ تا تا ۴۰۰ گرم کافئین اگه دوبل بوده باشه تازه من با یه شات از پا در میام دو شب نخوابیدم با ۳ شات
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
نه من خوابم میاد الان ولی این مشکلات که گفتم پیش اومده
ولی من ارتباط مستقیم داره با خوابم خونه بابامم هستم الان اومد گفت نخوابیدی گفتم نه صبح هم میگفت رنگ و رو نداری فکر میکنه با شوهرم دعوام شده تنها اومدم خونش😂
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید