2777
2789

من تو ۱۳ ۱۴  سالگی با ی  پسری نامزد کردیم اونم سنش کم بود ۱۷ ۱۸  خیلی همو دوست داشتیم خانواده ها می‌دونستن رفت و اومد خانوادگی داشتیم ...   ما درمورد همه چی باهم حرف میزدیم تا ۴ صبح  بدون دغدغه و بدون سیاست همو میخاستم... هر کار میتونس کرد برام با سن کمش  همه چیز میگرف...مامانم خیلی دوسم داشت همه جا هوامو داشت دنبالم میومد و واقعا شبیه خاله بود برام ...🙃

اما من  چون بچه بود خیلی ب حرف خانواده گوش میکردم ی بار سر ی حرف ب شوخی مامانش پشت تلفن بهش برخورد  و ب منم گف باهاش قهر گن ی مدت منم گوش کردم ..  🥲 همش بهم پیام میداد این چن وقت منم جواب نمیدادم بعد ۳ یا ۴ روز رفته بود تو آیدی من و ب همه دوستام درخواست داده بود برای اینکه باهام لجبازی کنه چون میدونس ب گوشم میرسه ... بعد اون دیگ کاملا همه چی تموم شد.

خیلی دلم میسوزه گاهی🫠

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه همه چی بچه بازی بوده 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

چه همه چی بچه بازی بوده

خوب آره اعتراف میکنم چون بچه بودیم اما واقعا چون هیچ سیاستی نداشتیم خیلی خوب بود

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ

خیالت راحت بیست بار دیگه هم تجربه میکنی .من یه ده بیس باری عاشق شدم🤣

میدونی دیگ دارم  بزرگ میشم  و هر کسی نمیتونه تا ۴ صبح باهام حرف بزنه هر کسی دیگ نمیگه هر چی تو گفتی ...