2777
2789
عنوان

پیدا کردن صیغه نامه لطفا کمککککک

317 بازدید | 21 پست

متوجه خیانت شوهرم شدم …چند روز پیش یه شماره تلفن تو مخاطبینش دیدم به اسم تعزیزات قم سیو شده بود رفتم داخل تلگرامش همون موقع شماره جوین شد منم باز کردم دیدم نوشته سردفتر ازدواج و طلاق …در ضمن ما قم زندگی نمیکنیم شهرمون نزدیک قم …پارسال ماشینش خراب شده تو جاده رفت قم و دو روزم ماشینش قم بود ولی خودش خونه بود …به نظرتون ممکن رفته باشه زن رو برده باشه اونجا صیغه کنه !؟البته میدونم با این زن هیچ جا نمیره چون مردم براش مهمن ،مثلا خیلی ابرودار….ولی به اسمی که سیو کرده بود و بعد این این اسم جوین شد خیلی بهش شک کردم مخصوصا که یه بار میکفت مردا میتونن صیغه کنن چون اسلام گفته بعد میدید من وحشی میشم میگفت من که غلط کنم از پس یکیشم بر نمیام کلا میگم شرعی …البته از روزی ک فهمیده بهش شک کردم میگه من غلط کردم همچین حرفی زده باشم …حالا نظر شما چیه چرا باید به این اسم سبو بشه .شکم درست ؟از طریق تمین دفترهووه میتونم متوجه شم چه کار کرده و چطوری .لطفا اگر میدونین راهنماییم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خلافی نکرده که به کارش لطمه بزنه

بدون اجازه همسر اول غیر قانونی .بعد چرا باید بره این کار بکنه چون شوهرم به ابروش خیر سرش خیلی حساسسسس .و خب نمیگه ی مدرکی میشه دست من!؟البته فکر نمیکنه یک هزارم درصدم من متوجه این خیانتاش بشم …ولی چه دلیلی داشته بره شهر دیگه این صیغه کنه اینا که جایی باهم نمیرن مطمینم فقط میره خونه زن هرزه دو سه ساعت ….میکننن و پولش میکیرع و تمام یه بارم پارسال گوگل شوهرم باز کردم دیدم نوشته متن قرابت صیغه خب ایشون ک خیلی متدین میتونه بخونه دیگه …ولی چه علتی میتونه داشته باشه علت سبو به اسم تعزیرات قم و بعد بشه دفتر ازدواج و طلاق ظ..و چه دلیلی بشه بره ثبت کنه ؟یعنی زن بهش فشار آورده ؟

بدون اجازه همسر اول غیر قانونی .بعد چرا باید بره این کار بکنه چون شوهرم به ابروش خیر سرش خیلی حساسسس ...

حتما زنه گفته پول راه حله همه چی ،پول بده یکی دو خفته تعقیب اش کنه مچ اش و بگیر آبروش و ببر 

حتما زنه گفته پول راه حله همه چی ،پول بده یکی دو خفته تعقیب اش کنه مچ اش و بگیر آبروش و ببر

زن برا چی باید بگه !؟این قضیه برا پارسال دقیق که ماشینش خراب شد .قضیه خیانتشم قبل عید از طریق ریزمکالمات همراه اول متوجه شدم و یه چیز خیلی خیلی سربسته گفتم که هم روش باز نشه هم بتونم بیشتر مچش بگیرم .وقتی بهش گفتم که عصبانی شد و دعوا وحشتناک و انکار و …..بعد فرداش ریز مکالمات گرفتم دیدم ۵۰تا پیام داده بهش زنگم نزده بود حالا خدا میدونه چی گفته …دیگم از اون روز با این خط هیچ پیام و تماسی نبود .حالا اگر گوشی دیگه خریده باشه و خط جدید خدا میدونه …

زن برا چی باید بخواد چه سودی ب حالش داره ؟اگر ارواح سرش معتقدم هست ک میتونم خود اشغالشون صیغه رو بخوننن