2777
2789
عنوان

پیدا کردن صیغه نامه لطفا کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 21 پست
حتما زنه گفته پول راه حله همه چی ،پول بده یکی دو خفته تعقیب اش کنه مچ اش و بگیر آبروش و ببر

چطوری زن رو پیدا کنم ؟خیلی دلم می‌خواد ولی فقط ی شماره دارم ازش و اسم و فامیلش ولی حدس میزنم۵۰درصد توی کارخونهایی ک شوهرم پیمانکاری اون اونجاهاس…چون شوهرم ی مدت میکفت تو بخور بخوابی یا عروسک بازی میکنی منظورش نگهداری دختر م ….زنای دیگه می‌رن کارخونه سر کار …بعد منم گفتم توقع داری من با توتا مدرک ارشد پاشم برم کارخونه کار کنم !؟یا کدوم زنای فامیل من یا شما کارخونه کردن فامیل خودم که اکثرا دکتر مهندس یا معلم و پیراپزشکن،خانواده خود  شوهرم درس نخوندن ولی خب پولدارن بهترین زندگی دارن برن کارخونه کار کننن…اصلا مرداشون همچین حرفی بزننن کلی پول داررررررن این خاک بر سرم داره خسیسسسسسسسس من میکشه تا چیز بخره بعد میگه خرجت زیاد

چطوری زن رو پیدا کنم ؟خیلی دلم می‌خواد ولی فقط ی شماره دارم ازش و اسم و فامیلش ولی حدس میزنم۵۰درصد ت ...

میدونین اصلااااا داغونم شوهرم رفته با یه آدم بی سواد اطراف کاشان …من ی دختر تحصیل‌کرده پدر سرشناس …خودم فرهنگی از شوهرم خیلی خیلی بالاتر که همه میگفتن‌چطور با این آدم ازدواج کردی فقط خانواده اش سرشناس بودن همین و دو سال اومدن خواستکاریم تا راضی شد بابام و بابا پسر آدم حسابی بود وگرنه هیچ برتری از شکل قیافه تحصیلات فرهنگ کلاس رفتاری و معاشرتی نداره و تازه نسبت به آدمای دیگه ضعف داره ولی من یکبار این به روش نیاوردم دلم سوخته برای همیشه …ولی رفته با یه زن که صداش کلفتتتتتت ی مدل افغانی صحبت می‌کرد قصدم توهین ب اتباع بیگانه نیست نژاد پرست نیستم منظورم یعنی …بی سواد …یعنی من اصلا هنگممممممم هیچ جوره تو کام نمیره دارم عقلم واقعا از دست میدم دو سه ذوز بی خیالم بعد یهو میکن یعنی رفت با این طرف ….واااااای دیگه واقعا حال خودم نمیفهمممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونین اصلااااا داغونم شوهرم رفته با یه آدم بی سواد اطراف کاشان …من ی دختر تحصیل‌کرده پدر سرشناس …خ ...

بعضی ها لیاقت ندارن به نظر من بهترین کار اینه بری به خانواده ات بگی با همفکری دستش و رو کن 

بعضی ها لیاقت ندارن به نظر من بهترین کار اینه بری به خانواده ات بگی با همفکری دستش و رو کن

من پدر و مادرم فوت کردن .پدر و مادر اونم تو جریان کرونا فوت کردن ..سه تا خواهر دارم اونم ۶تا برادر و دو تا خواهر …از لحاظ مالی اصلا بهش وابسته نیستم  چون پدرم برام خونه و اینا گذاشته خدا بیامرز …از لحاظ احساسی و عاطفی هم اصلا با این کاری که کرده فقط فکر آینده دخترم که بچه طلاق بشه و آسیب ببینه…کلا هم آدمیِه که خیلییییی ایراد گیر و بهانه میگیره و غر میزنه وقت آزاد ۸۰درصد با رفیقاش …خیلی داد دادو و بی اعصاب همه رو تحمل میکرذم ولی این قضیه …بعدم من امسال ۴۰سالم شد میبینم من که دیگه آینده ای ندارم فقط بچم …و نمیخوام اگر قصدم طلاق نیست از اعضای خانواده و فامیل متوجه شن ..دنبال یه مشاور خوبم پیدا کنم فقط چون همه مشاوراهم اوکی نیستن …ولی هیچ جوره تو کتم نمیره اخه چطور تونسته من به یه آدم این حد پایین بفروش بعد یکی دو بارم نباشه از پرینت ۶ماه قیل که فقط میشه گرفت دیدم از شهریور بودن …اگر دوستش نداشت یه بار میرفت دو بار میرفت نه اینکه حداقللللل ۷ماه بوده باهاش تایم دقیقش نمی‌دونم چون ریز مکالمات قبل این تایم نمیده فکر اینکه دوستش داشته و …یعنی ب مرز جنون میبریم …بعضی وقتام بی خیال میشم میکم حالا مگه شوهرم کیه که بخواد من دوست نداشته باشه بعد دوباره یادش میفتم بعضی وقتا من واقعا از کار خونه و بچه داری بال بال میزدم جون دخترم خیلی بهم وابسته اس..ولی یک ربع کمکم نمیکرد از اون طرف میبینم بعد سر کار خسته کوفته میرفته پیش اون هرزه …وقت و انرژی و قطعا پولی که حق من و بچم بوده برا یه هرزه صرف میکرده …تازه تو ماشینش اسپری تاخیری پیدا کردم در حالی که یک سال اخیر اینقدر زود انزالی داشت که واقعا سردم می‌کرد از درون ولی بهش هیچی نمیکفتم که یه وقت ناراحت شه و یا ازم زده …دلم میسوزه برا خودم خیلی ….فعلا اخلاقم ی مدلیع چند روز بی خیالم بعد یهو اگه برم سراغ اسکرین شاتای ریز مکالمات آتیش میشم و …

من پدر و مادرم فوت کردن .پدر و مادر اونم تو جریان کرونا فوت کردن ..سه تا خواهر دارم اونم ۶تا برادر و ...

ببین سعی کن به مرور بهش فکر نکنی از ذهنت بندازی بیرون مشاور خوب عم‌می خوای تو اینستا بزن رزیتا ثمری نوبت بیر مشاوره تلفنی بگیر این خانم و من میشناسم از ۵سالگی پسرم هر بار مشاوره خواستم چه حضوری چه تلفنی