2777
2789

راز موفقیت بگید استفاده کنیم

مادرا

خواهرای بزرگتر

من ۳۱ سالمه کوچیک همه تون هستم

خوشحال میشم در مورد این حرف ک بودن زن وشوهر کنار هم میشه عادت نظرتون رو بشنوم

راستی بچه ندارم پسرم دوماهه رفته پیش خدا تو شکمم اواخر ۵ماهگی رفت

با اومدن فرزند چ تغییری کرد زندگی تون

بستگی داره چقدر به هم علاقه داشته باشید 

من ده ساله ازدواج کردم هنوزم روزی ده بار تو دلم قربون صدقه شوهرم میرم چون واقعا دوسش دارم ..

ولی خوب مشکلات و سختی های خودشم داره دیگه زندگی متاهلی .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بهتون صبر بده. 

نه عادی نشده، بچه هم خوبه ولی بدون بچه هم میشه عاشق موند. از خانما چه تو اطرافیان چه سایت شنیدم که میگن بعد بچه دوم بیشتر حس خانواده بودن، دارن. 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

بستگی داره چقدر به هم علاقه داشته باشید من ده ساله ازدواج کردم هنوزم روزی ده بار تو دلم قربون صدقه ش ...

ما دو سال دوست

و۱۰ماه مزدوجیم

کی میشه سنجید ک عادته یاعشقه؟

ما عاشق روتین تکراری هر روز وشب ای خونه ایم

بچمون مرد

هزارتا بلا سرمون اورد ولی هر دو صبوری کردیم واقعا بدون همدیگه از پا می افتادیم خصوصا رفتن پسرمون

ظلم وازار حانوادمون فشارهای مادی

خدا بهتون صبر بده. نه عادی نشده، بچه هم خوبه ولی بدون بچه هم میشه عاشق موند. از خانما چه تو اطرافیان ...

تاپیکات بی هوا دیدم 

یاد محمد جوادم افتادم تو چند قدمی حرمش پر زد رفت من اخه اسمشو نذر کرده بودم

شب قدر بچم نوشته شد که بره پیش امام جوادش🥺💔❤️‍🩹❤️

ما دو سال دوستو۱۰ماه مزدوجیمکی میشه سنجید ک عادته یاعشقه؟ما عاشق روتین تکراری هر روز وشب ای خونه ایم ...

عزیزم 🥺🥺

واقعیا اینه که ما خانم ها همیشه ته دلمون حساسیم و دیر باور ..

من خدایی همسرم کارایی بخاطرم کرده که خودم و همه در تعجبیم 

ولی باز همش ته دلم میگم واقعا عاشقمه ؟ واقعا دوسم داره ؟ 😅😅

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
تاپیکات بی هوا دیدم یاد محمد جوادم افتادم تو چند قدمی حرمش پر زد رفت من اخه اسمشو نذر کرده بودمشب قد ...

عزیز دلم😢 خیلی سخته، ولی صبور باشین، ان شالله خدا جاشو خیلی زود پر میکنه براتون ❤

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

عزیزم 🥺🥺واقعیا اینه که ما خانم ها همیشه ته دلمون حساسیم و دیر باور ..من خدایی همسرم کارایی بخاطرم ...

منم عین خودت

همسرم ساده ترین کارش ک بگم

از مادرش عشق زندگیش با دل شکسته دل کند اومد تک تنها محضر عقدم کرد 

خدا همسر شمارو هم‌نگه داره

عزیز دلم😢 خیلی سخته، ولی صبور باشین، ان شالله خدا جاشو خیلی زود پر میکنه براتون ❤

قربون امام جواد دارم روضش گوش میدم الان

چند روز پیش پیش پدرش بودم ازش خاستم بخاطر پسرش بهم صبر بده من که بچمو بخشیدم ب عزیزش اونم صبرشو بهم ببخشه... همین ن مال میخام ن توقع زیاد هرچی قسمت وخیره پیش بیاد

هرروز بهتر از دیروز کنار هم 

ولی خب ایراداش بیشتر اذیت میکنه چون هعی بیشتر توجه میکنی

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

ما ده ساله ازدواج کردیم.هنوز از صبح که بیدار میشم ساعتو میپام که بیاد خونه و وقتی میگه میره ماموریت اعصابم میریزه بهم انگار یک چیزی توی دلم خالی میشه 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

منم عین خودتهمسرم ساده ترین کارش ک بگماز مادرش عشق زندگیش با دل شکسته دل کند اومد تک تنها محضر عقدم ...

خدا برای هم حفظتون کنه ..

همسر منم سه ساله کامل قط رابطه است با خانوادش .